Újra Sign EXPO! 2022. május 24-26.

sign expo 2022 meghívó kép

2022. április 12. • Hírek

A hazai sign és csomagolástechnika legismertebb seregszemléje hamarosan újra megnyitja kapuit.

Mi is készülünk már az idei szakmai mustrára! Úgy döntöttünk, hogy hasonlóan a tavalyi nyílt napunkhoz közösen fogunk részt venni az S.P.S Printing Soultuin Kft.-vel és az EPSON-nal. Az októberi tapasztalatok alapján nagyon jól tudtunk együtt  működni, így a SignExpo-n is egy közös standon találsz majd meg bennünket.

Legyél a vendégünk és keress meg minket az S11-es standon. Kiváló kávé válogatással és finom falatokkal várunk majd egy kellemes beszélgetésre. Megismerheted, hogy milyen lehetőségeket biztosítanak számodra az EPSON széles formátumú nyomtatói, valamint az átalunk kínált komplex nyomtatási rendszerek. Beszélgethetünk eco-solvent nyomtatásról vagy akár a japán gyártó legújabb tinta technológiát felvonultató Resin nyomtatási lehetőségét vagy az EPSON UV-LED nyomtatási megoldását is megismerhetes nálunk.

Az EPSON első UV-LED nyomtatója a kiállítás ideje alatt bemutatótermünkben lesz megtekínthető. Az Expo és a bemutatótermünk között ingyenes transzferjárattal juthatsz el hozzánk, majd vissza a kiállításra. A járatok menetrendjéről standunkon fogunk bővebb felvilágosaítást adni.

Ugyanakkor a közös standunkon megtudhatsz mindent a szublimációs nyomtatásról éppúgy mint a direkt textil nyomtatásról.
Tehát mindent egy helyen!

Mentsd el a naptáradba: Május 24-26.
Sign EXPO, S11-es stand.

REGISZTRÁLJ ITT az ingyenes belépőért!

Várunk szeretettel!
LFP center, S.P.S Printing Solution, EPSON

Részletek és további információ:
 +36 1 452 0088
 +36 1 452 0089


További Hírek