ÚJDONSÁGOK AZ EPSONTÓL

epson uj nyomtatok 2022 első negyedévében

2022. február 14. • Hírek

Két új modellek érkezése várható a japán gyártó kínálatában

ÚJ MŰSZAKI NYOMTATÓ, ÚJ FORMAI MEGOLDÁS

Az EPSON-nál egy ideje már jól tetten érhető az a fajta formai egységesítés, amely leginkább a műszaki modellekre jellemző. Ennek egy nagyon szép új pédája a SureColor SC-T7700D műszaki printer, amely már az új formai irányzatot követi. Természetesen mindez nem csupán öncélú design ötletek bevezetéséről szól, sokkal inkább a praktikum és a még jobb felhasználhatóság továbbfejlesztéséről.

epson sc-t7700d nyomtató előlnézete

Az EPSON SureColor SC-T7700D előlnézete

 

Ez az új formai megoldás teszi lehetővé többek között azt is, hogy az SC-T7700D a legkisebb helyigényű, a saját kategóriájában! Éppen ezért olyan megoldások jellemzik amelyek nagy rugalmasságot biztosítanak a telepítésekor. Nem csupán a már jól megszokott front oldali kezelhetőség, jellemzi, hanem az is, hogy aká két – hátoldalán egymáshoz forgatott nyomtatót – is elhelyezhetünk egy nem sokkal nagyobb helyen, mint ahol a korábban csak egy modell fért el. Emelett az új burkolat nagyobb védelmet nyújt a por ellen és az új kialakítás olyan ötletes megoldásokat is rejt mint például a nagy kapacitású tinta kazetták, vagy éppen tekercs tartók tárolására alkalamas zárható tároló egység. Az új fejlesztések között olyan kényelmi megoldásokat is találhatunk, mint az új 4,3″-es optikai érintőképernyős vezérlőpanel vagy a berendezés tetején elhelyezett LED világítású betekíntő ablak, de ide sorolhatjuk a szintén LED világítással ellátott karbantartó ablakot is, amely még könnyebbé teszi az időszakos karbantartási műveleteket.

Az új kialakítású külső további praktikuma, hogy a berendezés egy egységet alkot a lábbal együtt, így nem szükséges külön összeszerelni és egymáshoz illeszteni ezeket! A telepítés és beüzemelés ezáltal még gyorsabb, aminek köszönhetően azonnal használatba is állítható.

További részletek és műszaki jellemzők az új termék kategória oldalán.

epson sc-t7700d tároló egysége

Új, ötletes megoldások

 

Nem maradt újdonság nélkül a címkenyomtató üzletág sem!

Az EPSON színes címkenyomtatók már eddig is jól bizonyítottak a jelöléstechnikai iparágban. Rendkívüliségük abban rejlik, hogy nagyon gazdaságos üzemeltetést tesznek lehetővé, hiszen megoldást kínálnak egyszerre több kihívásra is. A korábbi gyakorlatoknak megfelelően az előre lerendelt színes termékfotókat tartalmazó nagy mennyiségű címkék tárolása helyigényes volt, nem is beszélve a gyártási és logisztikai költségekről. Ugyanakkor nehézkes is volt a termékfejlesztések során szükséges gyors változások feltüntetését ezeken a címkéken. A változó adatok egyszínnel történő felülnyomtatása pedig eggyel több gyártási fázis beiktatását teszi szükségessé. Mindezekre nyűjt megoldást a címkék egymenetben történő nyomtatása, olyan mennyiségben, amennyire éppen szükség van.

Ennek a szemléletnek a követésében zajlik az EPSON címkenyomtatók tovább fejlesztése is, amelyek közül a legújabb modell a kompakt méretű ColorWorks CW-C4000e.

epson cw-c4000e címkenyomtató előlnézete

EPSON ColorWorks CW-C4000e címkenyomtató

A korábbi CW-C3500-as címkenyomtatóhoz képest gyorsabb, jobb nyomtatási képességű és gazdaságoabban üzemeltethető, emelett az új formai világot és technikai megoldásokat követve új kényelmi funkciókkal kerül piacra. Az egyszerű használat a gyors és könnyű integrálhatóság a sokféle felhasználási lehetőség szólnak az új modell mellett.

Az EPSON újdonságai várhatóan idén nyáron érkeznek meg bemutatótermünbe!

Részletek és további információ az új UV-LED táblanyomtatóról:
 +36 1 452 0088
 +36 1 452 0089


További Hírek