ÚJ EPSON CÍMKENYOMTATÓK

ColorWorks6000 címkenyomtató feltekercselővel

2020. december 15. • Hírek

Széles pályás címkenyomtató.

Az EPSON tintasugaras címkenyomtatóival készített címkék esetén kiküszöbölhetők a hagyományos hőalapú felülnyomás próblémái. Jól mutatják ezt azok az esetek, amelyek során a felhasználók a japán gyártó korábbi modelljeit választották címke gyártásuk optimalizálásához.

Alkalmazásukkal nincs többé szükség előrenyomtatott címkekészlet felhalmozására! Kiváló minőségű, testreszabott címkéket, jegyeket és feliratokat gyárthatunk kizárólag abban a mennyiségben, amire valóban szükségünk van!

Megérkeztek az új ColorWorks C6000 és C6500 címkenyomtató sorozat modelljei

Epson CW-C6000 sorozat

Az Epson új címkenyomtató családja, a CW-C6000-es sorozat.

A C6000 108 mm-es nyomtatási szélességet biztosít, míg a C6500-as modellekkel akár 212 mm szélességű címkéket is készíthetünk. További újdonság, hogy mindkét sorozat esetén elérhetőek az egyedülálló beépített címkeleválasztók, amelyek segítségével tovább optimalizálhatjuk a munkafolyamatokat.

Az EPSON színes címkenyomtatók ideális választást jelentenek a sokféle terméket kis és közepes mennyiségben gyártó cégek számára, mivel javítják a készletgazdálkodást, a termékazonosítást és az ügyfélkiszolgálást.

Az igény szerinti címkenyomtatás előnyei

 • Átveheted az irányítást!
  Takaríts meg pénzt azzal, hogy nem tárolsz különböző előre nyomtatott színes címkéket, csak akkor nyomtatod ki őket, ha szükséges. Most már a teljes címkenyomtatási folyamatot irányíthatod.
 • Jobb hatékonyság
  Ne pazarold az időt a megfelelő előnyomtatott címkék megkeresésére és cseréjére. Takaríts meg időt, felejtsd el a bonyolult eljárásokat.
 • Rugalmasságot biztosít
  Készíts egyedi címkéket, amikor szükséged van rájuk Módosítsd a tervet munka közben, és csak annyi címkét nyomtass, amennyire szükséged van.
 • Sebesség növelése
  Nyomtass színesben a vállalkozásod igényeinek megfelelő sebességgel. Csökkentsd a színes címkék teljes gyártási idejét.
 • Váratlan költségek megszűnése
  Csökkentsd az egyéni előrenyomtatás harmadik fél általi költségeit. A címkegyártási hibák, valamint a késői szállítások és a kötbérek csökkentése.
 • A címkehulladék megszüntetése
  Nincs többé címkehulladék amiatt, hogy a címketervet az utolsó pillanatban módosították. Nincs szükség előrenyomtatott címke megrendelésére, hogy legyen elég tartalékkészlet.
 • A címkekészlet jelentős csökkentése
  Nincsenek többé előrenyomtatott címketekercsekkel teli polcok. Csak egyetlen típusú címkét kell megrendelned és készleten tartanod: az üreseket!
 • Tinta tartóssága
  Olyan címkéket és nyomtatókat kínálunk, amelyekkel egyértelműen felcímkézhetők a vegyszertárolók, és amelyek megfelelnek az ipari szabványoknak.1 Tartós címkék, amelyek nem maszatolódnak és vízállóak.1
 • Nyomtatás és alkalmazás
  Az új mozgatható érzékelő lehetővé teszi a nyomtatást bármilyen alakzatra, anélkül, hogy útólagos formavágásra lenne szükség. Az első „egyenként” nyomtató tintasugaras címkenyomtató.* Zökkenőmentesen integrálható a meglévő „nyomtatást és felhelyezést” végző gyártósorokba is.1

Ha szeretnél többet megtudni a japán gyártó legújabb címkenyomtatóiról, akkor keress fel bennünket, egyeztess nálunk időpontot és bemutatótermünkben nézd meg személyesen, hogy mire képes az EPSON ColorWorks C6500Ae demógépünk.

*Csak a CW-C6000PE és a CW-65000PE készülékekre vonatkozik.
Az oldalon közölt tartalom módosításának jogát fenntartjuk!

Részletek és további információ:
 +36 1 452 0088
 +36 1 452 0089


További Hírek