VR15 Vinyl Remover – fóliakiszedő

sign hacks vr15 fóliaszedő
 • Akár 70%-al gyorsabb fóliaszedés
 • Egyszerű kezelhetőség
 • Sokoldalú felhasználás

Részletek és további információ
+36 1 452 0088
+36 1 452 0089

FÓLIÁT KISZEDNI NEM VOLT MÉG ILYEN KÖNNYŰ!

A VR15 Vinyl Remover egy olyan innovatív új fóliakiszedő eszköz, amellyel akár 70%-al is meggyorsíthatod a vágott fóliák kiszedését! Alkalmazható direkt színes öntapadós fóliák, vagy Print&Cut munkák során egyaránt. A szerkezet könnyen integrálható meglévő munka, vagy kasírozó asztalokra. Ezek mellett igény szerint mobilizálható kivitelben is elérhető.

A VR15 nemcsak annak az időnek a 70%-át takarítja meg számodra, amelyet a fólia lehúzásával töltöttél volna! A már kivágott, kiszedett betűktől, számoktól, grafikai elemektől távol is tartja a felesleget azáltal, hogy összegyűjti és egy tekercsre feltekeri. Az így keletkezett felesleget könnyebben is kezelheted.

A Vinyl Remover használatával biztosan elkerülheted a hibákat! Akár egy kézzel, telefonálás közben is elvégezheted a felesleges fólia kiszedését anélkül, hogy a kivágott szöveg vagy grafika megsérülne.

4 FÉLE MÉRETBEN

A VR15 Vinyl Remover fóliakiszedő termékcsalád 43 / 85 / 143 / 170 cm szélességű modelleket tartalmaz. A méretválaszték széles felhasználási lehetőséget biztosít. A méretek kompatibilisek a legtöbb fóliavágó szélességével.

 

VR15 fóliaszedő termékpaletta

VR15 fóliakiszedő termékcsalád méretválasztéka


vr15 fóliaszedő feltekercselője

Robosztus kialakítás

A minőségi és tartós alapanyagokból készült eszköz robosztus kialakítása teszi lehetővé a biztonságos és folyamatos munkavégzést. A vágást követő fólia felesleg feltekercselése egyszerűen oldható meg. A VR15 biztosan és erősen illeszkedig munkaasztalodra, kasírozó asztalodra vagy saját, gördíthető munka állomására.

Egyszerű használat

A VR15 fóliaszedő használata rendkívül egyszerű! Mindössze néhány mozdulattal munkába lehet állítani, amelyet követően már csak tekerni kell a vágásból visszamaradt maradék fóliát. A maradék fólia egy papír hengerre kerül összegyűjtésre. Az így összegyűjtött maradék könnyen eltávolítható.

Időtakarékos

Nincs szükség többé kézi szedegetésre, elemek utólagos kézi köbevágására. Egyetlen eszközzel ki tudod szedni a kivágott fólia körüli maradékot, így jelentős időmegtakarítást érhetsz el. Akár 45 m hosszú vágott tekercset is egyben szedhetsz ki anélkül, hogy a munka asztalodat folyamatosan körüljárva, részletekben szedet ki a vágott szöveget, vagy grafikát.


vr15 fóliaszedő feltekercselve

Sokoldalú

Ezzel a géppel bármilyen szedési munkát elvégezhetsz! Tekercses és íves alapanyagok kiszedésére egyaránt alkalmas. Direkt színes plotterfóliák, laminált vagy laminálás nélküli Print&Cut munkák, fényvisszaverő vagy textil alapú öntapadós fóliákhoz egyaránt alkalmas!

Rugalmas

A VR17 fóliakiszedő 43-tól 170 cm szélességű kialakítással érhető el, így a legtöbb fóliaszélességgel és vágógéppel kompatibilis. A feltekerő a gép mindkét oldalára felszerelhető, így még rugalmasabb felhasználást tesz lehetővé.

Szabad munkavégzést tesz lehetővé

A VR15 fóliakiszedővel egy kézzel is végezheted a kiszedést, miközben akár fontos telefonbeszélgetéseket is bonyolíthatsz. A szedési folyamatot ráadásul bármikor megszakíthatod ha kell és könnyedén folytathatod tovább onnan, ahol megálltál.


KIEGÉSZÍTŐK

A VR15 fóliakiszedő gurulós munkaállomással vagy munkaasztalra szerelhető lábazattal is rendelhető. Utóbbi esetén az alaptartozéknak számító tekercs tartó nem rendelhető.

vr15 fóliakiszedő kiegészítők

VR15 fóliakiszedő kiegészítők

LÉNYEGES JELLEMZŐK

 • Akár 70%-al gyorsabb munkavégzés
 • Könnyű fóliaszedés
 • Időt és pénzt takaríthatsz meg
 • Sokoldalú
 • Rugalmas
 • Masszív, tartós szerkezet
 • Egyszerű használat, könnyen installálható

Részletek és további információ:
 +36 1 452 0088
 +36 1 452 0089

Ezek is érdekelhetnek!

TW17 – vasalható fólia kiszedő

tw17 vasalható fólia kiszedő
 • Gyors munkavégzés
 • Vasalható fóliákhoz
 • Nyomtatható-vasalható fóliákhoz