TW17 – vasalható fólia kiszedő

tw17 vasalható fólia kiszedő
 • Gyors munkavégzés
 • Vasalható fóliákhoz
 • Nyomtatható-vasalható fóliákhoz

Részletek és további információ
+36 1 452 0088
+36 1 452 0089

VASALHATÓ FÓLIA KISZEDÉSE ERŐFESZÍTÉS NÉLKÜL

A vasalható-vágható fóliák kiszedése gyakran lényegesen nehezebb mint a hagyományos plotterfóliák esetében. Ez egyben több időráfordítást jelent, azonban a TW17 Transfer Weeder vasalható fólia kiszedővel használatával a kiszedésre fordított időnek akár a 90%-t is megspórolhatod!

wt 17 vasalható fólia kiszedő

WT17 vasalható fólia kiszedő munka közben

A WT17 Transfer Weeder, vasalható fólia kiszedő hőt használ, hogy finoman lazítsa meg a hordozó felületet, amelynek köszönhetően könnyebben lehet kiszedni és egyúttal összegyűjteni a felesleges fóliát. A különféle típusú fóliák esetén más-más hőmérsékleti tartomány eredményez tökéletes és gyors kiszedést, így más hőmérséklet javasolt a hagyományos direktszínes, vágható-vasalható fóliák esetén és más a speciális, például csillám vagy fényvisszaverő fóliák használatokor. A megfelelő hőmérséklet kiválasztása egyszerűen szabályozható.*

Amikor a kiszedés során a gyűjtőtekercs megtelt, egyszerűen cserélhetjük egy új tekercsre.


tw17 vasalható fólia kiszedő

Fontos a jó vágás!

Néhány egyszerű mozdulattal üzembe helyezhető és használható a TW17-es, azonban fontos figyelmet fordítani arra is, hogy a vágható-vasalható fólia megfelelően legyen kivágva, előkészítve!

 • Vágásakor ügyeljünk arra, hogy a késnyomás mindig az adott alapanyagnak megfelelően legyen beálíltva!
 • Mindig győződjünk meg arról, hogy megfelelő vágókést használunk az alapanyagtól és a munkva sajátosságától függően. (Kis és nagy betűk, logók stb.)
 • A grafikát, kivágandó elemeket szövegeket úgy igazítsuk, hogy azokat a szedés során stabilan tartsa a hordozó. Igazítsuk úgy a grafikákat, hogy először az úgynevezett „nyílások” kerüljenek át a gépen, azokat szedje ki a TW17-es. Ez eredményezi a legjobb és leggyorsabb eredményt.

 


WT17 vasalható fólia kiszedő

Egyszerű használat, stabil felépítmény

A WT17 vasalható fólia kiszedő egy teljesen egyszerűen használható utómunka eszköz, amely megkönnyíti és felgyorsítja mindazok munkáját, akik vágható-vasalható fóliákat alkalmaznak textil termékeik feliratozására, logózására.  A minőségi és tartós alapanyagokból készült eszköz robosztus kialakítása teszi lehetővé a biztonságos és folyamatos munkavégzést. A vágást követő vasalható fólia- felesleg feltekercselése egyszerűen, manuálisan oldható meg. A WT17 biztosan és erősen illeszkedig munkaasztalodra.

Egyszerű használat

A WT17 vasalható fólia szedő használata rendkívül egyszerű! Mindössze néhány mozdulattal munkába lehet állítani, amelyet követően már csak tekerni kell a vágásból visszamaradt maradék fóliát. A maradék fólia egy papír hengerre kerül összegyűjtésre. Az így összegyűjtött maradék könnyen eltávolítható. A minél jobb eredmény elérése érdekében érdemes a megfelelő előtolási (feltekercselési ) segességet megválasztani.

Időtakarékos

Nincs szükség többé kézi szedegetésre, elemek utólagos kézi köbevágására. Egyetlen eszközzel ki tudod szedni a kivágott fólia körüli maradékot, így jelentős időmegtakarítást érhetsz el.


LÉNYEGES JELLEMZŐK

 • Gazdaságosság
 • Egyszerű használhatóság
 • Precíz és pontos munkavégzés
 • Kiváló eredmények
 • A hatékonyság maximalizálása

*A gyártó különféle anyagokkal tesztelte a gépet különböző hőmérsékleteken, amelyek ajánlásnak tekínthetők. Felhívjuk a figyelmet, hogy előfordulhat, tesztelni kell a megfelelő hőmérséklet beállítást felhasználás előtt az anyagtól és a munka típusától függően a tökéletes eredmény érdekében.

Részletek és további információ:
 +36 1 452 0088
 +36 1 452 0089

Ezek is érdekelhetnek!

VR15 Vinyl Remover – fóliakiszedő

sign hacks vr15 fóliaszedő
 • Akár 70%-al gyorsabb fóliaszedés
 • Egyszerű kezelhetőség
 • Sokoldalú felhasználás