Tecco fotópapírok

tecco fotópapírok
 • Portrait
 • Selection
 • Fine Art

Részletek és további információ
+36 1 452 0088
+36 1 452 0089

DIGITÁLISAN NYOMTATHATÓ FOTÓPAPÍROK

A TECCO PHOTO papírokat kiemelkedő minőség, nagy színhűség és nagyon gyors száradási idő jellemez, így kiváló választás a tintasugaras nyomtatókkal készült digitális fotók számára. Egyedülálló választás a matt, félfényes és a fényes papírok között, melyeket felhasználásuk szerint háromféle kategóriában sorolunk. PORTRAIT / SELECTION / FINE ART.

Mindhárom kategória papírjai elérhetőek többféle méretben, valamint íves és tekercses kivitelben érhetők el.

tecco fotópapírok

Tecco:Photo / Portrait / Selection / FineArt fotópapír sorozat.

 

PORTRAIT

PD190 DUO Matt (190 g/m2) – két oldalon nyomtatható matt fotópapír.
Mindkét oldalon felületkezelt, matt fotópapír; az első számú választás magas minőségű, nagy felbontású nyomatoknál. A matt felület kiváltképpen alkalmas színvonalas nyomatok, fényképalbumok, nagy formátumú naptárak, valamint bannerek és „displayek” nyomtatására. Mindkét oldalán nyomtatható, ezáltal biztosítva a papír különféle felhasználását és lehetőséget nyújt az új alkalmazási területek széles spektrumának feltárására.

PPM225 PASTELL MATT (225 g/m²) – meleg túnusú papír, klasszikus F/F és szépia fotók nyomtatásához.
A matt papír mérsékelt pasztell árnyalata kifejező hátteret biztosít a magas művészi motívumok megjelenítésében. Kiváló a fekete-fehér és szépia fotók, valamint a magas színvonalú produktumok, mint például meghívók, étlapok alkalmazásánál. Alacsony optikai fehérítő tartalma hiteles és természetes megjelenést kölcsönöz a végterméknek és biztosítja annak minőségét és tartósságát.

PM230 MATT (230 g/m²) – tökéletes megoldás, matt nyomtatáshoz.
Matt felületű fotópapír, mely nagy mennyiségű tinta elnyelésére képes, kiemelkedve ezáltal más matt fotópapírok közül. Az erős, vivid színek megjeleníthetősége garantálja a magas minőséget és a tetszetős megjelenést. Rendkívüli körülmények között is tartós és megbízható. Ideális felhasználása: fekete-fehér és szépia művészfotók, meghívók, étlapok, valamint igényes digitális nyomatok. Tökéletes univerzális papír matt nyomtatáshoz. Kitűnő az ár/érték arány.

PG250 PEARL-GLOSS SUPER (248 g/m²) – természetes fehérségű portré papír, selyemfényű bevonattal.
Ez a természetes fehérségű, selyemfényű felület és a megszokott fotópapír grammsúly együttese ideális felszín a különböző alkalmazási területekre, mind az otthoni és mind a professzionális használatban egyaránt. Az alacsony optikai fehérítő tartalma és a jellegzetes fotópapír érzést keltő hatása nem csak a különböző portrék és esküvői fotók számára jelent megoldást, hanem a tájképek, fekete-fehér fotók és nagy formátumú tablók megjelenítésére is ideális.

PSR290 PORTRAIT SILK RASTER PRO (285 g/m²)
Élénk fehér papír, melyet speciális selyem raszter felülete és nagy grammsúlya emel ki a többi közül, vastagsága növeli a kinyomtatott képek stabilitását és minőségét. Optikailag a hagyományos laboratóriumi fotóeljárásban használt selyem raszter fotópapírhoz hasonlítható, kiválóan alkalmas csúcsminőségű portrék és a művészi nyomatok létrehozására. Az anyag raszteres felülete hatékony védelmet nyújt a szkennelés ellen, mely megnehezíti a másolatok készítését.

PL250 LUSTER (250 g/m²) – csúcsminőségű papír, speciális Luster felülettel.
Prémium minőségű, vastag tintasugaras fotópapír, mely igen széles színskála visszaadására képes tökéletes árnyék részletgazdagsággal. Tulajdonságainak köszönhetően kitűnően alkalmas a fotó-realisztikus, fekete-fehér és színes portrék, mint például esküvői fotók, tablók és hasonló alkalmak megörökítésére.

PL285 LUSTER (285 g/m²)
Prémium minőségű, vastag tintasugaras fotópapír, mely igen széles színskála visszaadására képes tökéletes árnyék részletgazdagsággal. Tulajdonságainak köszönhetően kitűnően alkalmas a fotó-realisztikus, fekete-fehér és színes portrék, mint például esküvői fotók, tablók és hasonló alkalmak megörökítésére.

PHG260 HIGH-GLOSS (260 g/m²) – természetes fehérségű fotópapír, fényes felülettel.
Természetes fehérségű, fényes, sokoldalú portrépapír, nem csak az igényes hobbi fotós részére, de a profi felhasználó számára is. A lehető legjobb média úgy az egyedi klasszikus családi képekhez, mint a professzionális esküvői fotókhoz. Szintén alkalmas fekete-fehér felvételekhez, tájképekhez, és nagy formátumú poszternyomtatáshoz. A változatosan kombinálható, hagyományos érzetet keltő fotópapír ami magas szakmai és minőségi megjelenítést nyújt.

SP310 Smooth Pearl (310 g/m²)
Vastag, nagy denzitású, nagy színterű, lágy gyöngyházfényű portré papír. A professzionális SP310 felhasználásával kivételes tisztaságú, egyedi élességű és kiváló színű képek hívhatók életre. Természetes fehér árnyalata garantálja a nyomatok tradicionális fotópapírhoz hasonló megjelenését és érzetét.

 

SELECTION

SAM200 Smooth Artist Matt (200 g/m²)
Matt FineArt papír. Fantasztikus kontrasztok, kiemelkedő minőségű fekete-fehér reprodukciók készítéséhez is.

PD305 Duo Matt (305 g/m²)
Ez a kétoldalas, matt bevonatú papír kiváló minőségű és nagy felbontású nyomatok készítéséhez alkalmas. A matt felület ideális fotóalbumok, nagy formátumú naptárak és üdvözlőlapok magas minőségű nyomatainak elkészítéséhez. A kétoldalas nyomtatási tulajdonságok garantálják a legkülönfélébb felhasználási lehetőségeket, és új alkalmazások széles skáláját nyitják meg.

DSG260 DUO Semigloss (260 g/m²)
Kétoldalon nyomtatható szatén felületű PE bevont papír, mely kiválóan alkalmas fotóalbumok üdvözlőlapok készítésére. Számos új lehetőséget tartogat ennek a papírnak a felhasználása.

DS235 DUO SATIN (325g/m²) – kétoldalas selyemfényű papír.
Kétoldalas PE-bevonatú papír – sima szatén felületével és rendkívüli nagy színtartományával – tökéletes termék professzionális fotóalbumok és naptárak készítéséhez. A 325 g/m² súlyú fotópapír mindkét oldalára nyomtathatunk.

BT270 BARYT (270 g/m²) – rost alapú báriumoxid papír gyöngyház fehér felülettel.
Rost-alapú, selymes és egyenletes felületével a klasszikus barit fotópapír tulajdonságait idézi fel. Három rétegű bevonata által tökéletesen alkalmas a „borotvaéles”, kontrasztokban gazdag nyomatokhoz. Egyaránt alkalmas színes és fekete-fehér reprodukciók bemutatására egyedülálló kiállítási minőségben. A BT270 papír 100%-ban savmentes, ezáltal rendkívül időtálló. A hagyományos ezüst halogenid barit papír klasszikus érzetét kelti.

BT275 Baryt Matt (275g/m²) – matt BAryt papír.
Baryt papír élénkfehér matt felülettel. A világos fehér BTM275 enyhén texturált felülettel 100% alfa-cellulózt tartalmaz. A nyomtató tintaja kissé selymes felületű matt anyagot ad.

BTS300 Baryt Satin
Ez a rost alapú, szatén bevonatú tintasugaras fotópapír a hagyományos ezüst-halogenid-baryta papír klasszikus megjelenésével és érzetével rendelkezik. A 300 g/m² súlyú fotópapír rendkívüli módon ellenáll az öregedésnek, mivel savmentes! Egyaránt alkalmas fekete-fehér és színes nyomatok készítésére.

ISG250 Iridium Silver Gloss (250g/m²) – egyedülálló ezüst fémezett fotópapír.
Fényes, ezüstösen-metallizált fotópapír egyedülálló Iridium-szerű felülettel; rendkívül nagy felbontásával profi fotóművészek és a törekvő hobbi fotósok számára egyaránt. Az egyedi fémezett jellege különösen az ipari, gépjármű és ékszer fényképészetben jelenik meg, vagy ahol a króm, acél, arany vagy ezüst áll az előtérben.

PUW285 GLOSSY ULTRA WHITE (285 g/m²) – extra fehér fényes felületű papír a borotvaéles nyomatokhoz
Extra fehér felületű, nagy grammsúlyú, magas fényű fotópapír, ami biztosítja az ideális felületet a borotvaéles képek megjelenítéséhez, mint például a részlet gazdag divat fotók és tájképek. Ezen kívül az igényes és bonyolult tervrajzokon a finom részletek pontos reprodukálására is kiváló média. A gyors száradási tulajdonságának köszönhetően, nagyobb mennyiségű tinta alkalmazásánál is gyorsan és egyszerűen használható.

PLB550 Posterboard
Ezt a félig fényes felületű, nehéz súlyú kartonlapot ügynökségek számára fizikai prezentációk készítésére, vagy kifejezetten kasírozás nélküli fotók nyomtatására tervezték. Azonnali tintaszárítást és nagyon magas képstabilitást biztosít pigmentált tintákkal kombinálva.

 

FINE ART

CBW400 Canvas Bright White Matt (400 g/m²)
Matt vászon, melynek felülete kiemeli a művészi karaktereket így festmény reprodukciók, portrék, tájképek készítéséhez.

PFR200 DUO FineArt Rag (220 g/m²) – savmentes kétoldalon nyomtatható papír, mely megfelel a legmagasabb szintű öregedési és fényállósági kritériumoknak. Finoman struktúrált matt felülete művészi fotóalbumok készítéséhez ideális!

PFR295 FineArt Rag (295 g/m²) – közepesen vastag, 100%-ban savmentes pamut alapú papír
Természetes fehérségű, vastag papír, mely rendkívül finom és különlegesen sima, homogén felülettel rendelkezik. Egyedisége a 100% pamut alapú összetétel és a különleges felületkezelés. Ajánlott művészi alkotások reprodukciójához, a legmagasabb művészi követelmények eléréséért. Teljes mértékben savmentes, a fénynek ellenálló valamint rendkívül időtálló.

TFR300 Textured FineArt Rag (300 g/m²) – matt bevonatú nagy súlyú FineArt papír, melynek felülete texturált, így rendkívül alkalmas akvarell vagy más típúsú művészi reprodukciók készítéséhez. 100 % pamut papr, mely mentes mindenféle optikai fehérítőtől, így megfelel a legmagasasbb tartóssági elvárásoknak is.

PCR310 Premium Cotton Rag (310 g/m²)
Ez a finoman texturált, 310 g/m² súlyú FineArt papír 100% pamut összetételű, így ideális digitális műalkotások nyomtatásához, biztosítva a legmagasabb művészi színvonalat. Savmentes papír, így rendkívül időtálló és nem fakul.

CNW340 Canvas Natural White
Ez a matt bevonatú, pamut keverékű vászon természetes, fehér felülettel rendelkezik. Lehetővé teszi nagy szín stabilitású nyomatok készítését, ezáltal ideális eredeti művészeti reprodukciók készítésére és a kiállítási minőségű FineArt nyomatok előállítására. Ez a vászon különösen alkalmas vakráma keretekre való felfeszítésre, mert különleges felülete nem repedezik ki, tökéletes stabilitással rendelkezik.

tecco-photo papírok tekercses kivitelben

Tecco-Photo fotópapírok, tekercses kivitelben. Fotó: Kaiser Ákos

 

Részletek és további információ:
 +36 1 452 0088
 +36 1 452 0089

Ezek is érdekelhetnek!

Tecco produkciós alapanyagok

tecco produkciós vízbázisú papírok
 • Matt, félfényes és fényes papírok
 • Öntapadós médiák
 • Víztiszta filmek

ILFORD fotópapírok

ilford digitálisan nyomtatható fotópapírok
 • Matt, félfényes, fényes fotópapírok
 • Művészi vásznak
 • Prémium alapanyagok

Fredrix vízbázisú festővászon

Fredrix digitálisan nyomtatható vásznak
 • Kimagaslóan nagy színtér
 • Fehér alapszín
 • Finoman struktúrált felület
 • FineArt és Giclée nyomtatáshoz