SC-S80610L eco-solvent nyomtató

pantone akkreditált epson ecosolvent nyomtató
 • Pantone akkreditált
 • 1,5 L-es tinta tasak
 • 250 letölthető média profil
 • 52,3 m2 nyomtatási sebesség
 • SKU: C11CH24302A0

Részletek és további információ
+36 1 452 0088
+36 1 452 0089

RENDKÍVÜLI SZÍNTÉR, GAZDASÁGOS NYOMTATÁS

Az EPSON legújabb nagykapacitású 10 színes eco-solvent nyomtatója a SureColor-S80610L nem csupán kiváló nyomtatási minőséget biztosít, hanem most minden eddiginél gazdaságosabb is! A SureColor-S sorozat nyomtatóit az alapoktól a hatékonyságot szem előtt tartva tervezték. A termékcsalád új nyomtatója esetén a hatékonyság mellett kulcsszerepet kapott a gazdaságosság!

A termékcsalád két új nyomtató bevezetésével bővült, a SureColor-S80610L és a SureColor-S60610L típusokkal, amelyek új tintatartályos megoldással rendelkeznek; így az ügyfelek még több termék közül választhatnak. Az új tintatartályos megoldás 1,5 literes tintatasakokat használ, amely lehetővé teszi a nagyteljesítményű nyomtatók számára a hatékonyság növelését.

epson sc-s80610l ecosolvent nyomtató

EPSON SC-S80610L nagykapacitáú eco-solvent nyomtató.

Olyan hasznos funkció is bekerült az új nyomtatóba, mint a LED-es megvilágítású nyomtatási terület. A megvilágítás lehetőséget biztosít, hogy szükség szerint közvetlenül nyomon követhesd a nyomtatási folyamatot. A nagyméretű, nehéz tekercsek nyomtatóra való felhelyezése sem okozhat gondot, hiszen a nyomtató hátsó médiatartó egysége két manuális emelővel lett felszerelve, amelyek segítik a nagyméretű, nehezen felhelyezhető médiák befűzését. Ez a megoldás önálló munkavégzést biztosít a nyomtatót üzemeltető operátor számára.


epson sc-s86010l ecosolvent nyomtató tintrandszere

Gazdaságos nyomtatás

Az EPSON SureColor-S80610L nagy kapacitású grafikagyártási környezethez lett tervezve. Ez hosszabb nyomtatási periódust jelent, amellyel együtt jár a felhasználói beavatkozás csökkentése, valamint minimális állásidő.

Az új, nagy kapacitású 1,5 literes tasakok is az UltraChrome GS3 eco-solvent tintáival üzemelnek, amely kulcsfontosságú környezetvédelmi tanúsítványokkal rendelkezik, beleértve a GreenGuard Gold, valamint az AgBB minősítéseit. Ezzel belsőépítészeti felhasználásra is korlátozás nélkül alkalmazhatóak az új nyomtatókkal készült termékek.

Mint minden EPSON SC-S szériás ecosolvent nyomtató, az új modellek is könnyen telepíthetőek, megbízhatóan és csökkentett karbantartási igénnyel működtethetőek.


Szélesebb színtér

A SureColor-S80610L nagykapacitású tinta készlete ezüstmetál, fehér, narancs és vörös tintát tartalmaz!

Arra lettek optimalizálva, hogy kiváló minőségű, kivételesen éles nyomatokat készítsenek az UltraChrome GS3 tinták segítségével. A direktszínek, különösen a narancs és a vörös, a piacon található megoldások között egyedülállóan gyorsan és pontosan készülnek a színegyensúly érdekében, míg a fémes árnyalatok valósághű tónusa biooldószeres fémes ezüst tintával készül!

Az UltraChrome GS3 tinták sokkal élénkebb és gyorsabban száradó nyomatokat biztosítanak, kevesebb tinta felhasználásával.

Optimális tinta ellátás

Az SureColor-S széria tintaáramlás-szabályozója a tinta állapotának optimalizálásával biztosítja a folyamatos nyomtatási minőséget és meggátolja a tinta ülepedését. Ezzel folyamatos tinta ellátást biztosít a rendszer, ami tovább növeli a hatékonyságot és a termelékenységet.


epson-pantone digitel color logo

Pantone akkreditáció

Az új modell is rendelkezik a PANTONE akkreditációjával, így Solid Coated Colours esetén akár 98,2%- os pontossággal képes visszaadni a színeket, így már most az iparág vezető terméke

Hatékonyság

Az automatikus nyomtatófej-karbantartás és a duplaszűrős levegőkeringtető rendszer biztosítja, hogy a nyomtatóba mindig tiszta levegő jusson, ezzel csökkentve a tinaköd képződést, valamint biztosítsa a folyamatos nyomtatást és a maximális üzemidőt. A rendszer folyamatos működése megakadályozza a nyomtatót esetleg károsító lerakódást nagyméretű, egyszínű egybefüggő nyomatok készítése esetén is. Az automatikus fejtisztítási rendszer jelentősen gyorsabb tisztítási folyamatot tesz lehetővé, amellyel akár 80%-al csökkenthető a heti karbantartásra fordított idő.

epson tintaköd gyűjtő szűrők és fejtisztító

Szerviz és Támogatás

Az EPSON tovább bővíti az integrált Edge Dashboard felületet, amelyen több, mint 250 média letölthető profilja áll rendelkezésre. Segítségével optimális nyomtató beállításokat biztosíthat a munkafolyamatokhoz, valamint a lehető legpontosabb színbeállítások érhetők el. Az EPSON LFP Accounting Tool méri a nyomtatás és a nyomathordozók költségeit, így minden feladathoz pontos nyomtatási és előállítási költség áll a felhasználók rendelkezésére.

epson edge kezelőfelület

EPSON LFP Accounting Tool méri a nyomtatás és a nyomathordozók költségeit.

Kétéves alapgarancia arra az esetre, ha valamilyen okból kifolyólag probléma lépne fel. Azok számára pedig, akik hosszabb ideig szeretnék élvezni az EPSON kivételes szolgáltatását és támogatását, kiterjesztett CoverPlus jótállási opciók állnak rendelkezésre. A jótállási idő alatt és után pedig teljeskörű szerviz hátteret biztosítunk az ország teljes területén!

További hasznos útmutatók a nyomtató kezeléséről és működtetéséről >

LÉNYEGES JELLEMZŐK

 • Gazdaságosság
  Akár 15%-al olcsóbb önköltség
 • Precíz és pontos nyomtatás
  Kategóriaelső AD-ATC rendszer és kifinomult nyomathordozó-adagolás
 • Kiváló eredmények
  A legújabb generációs PrecisionCore TFP nyomtatófejek és piros tintával ellátott UltraChrome GS3 tinták
 • Kreatív alkalmazások széles köre
  Nyomtatás különböző nyomathordozók széles választékára, többek közt átlátszó film, vinyl, vászon, fotópapír
 • A hatékonyság maximalizálása
  Automatikus nyomtatófej-karbantartás és fejvédőlemez; tintaködgyűjtő rendszer
 • Egyedülálló szerviz és támogatás
  Kétéves alapgarancia bővített jótállási lehetőségekkel

 

Részletek és további információ:
 +36 1 452 0088
 +36 1 452 0089

Ezek is érdekelhetnek!

SC-S80610 eco-solvent nyomtató

pantone akkreditált ecosolvent nyomtató
 • 1440 x 1440 dpi nyomtatási felbontás
 • MicroPiezo TFP nyomtatófej
 • Ultrachrome® GS3 tinta
 • CMYK+LC+LM+LK+Red+Orange
 • White és Silver opciók
 • SKU: C11CE45302A0

SC-S60610 eco-solvent nyomtató

epson surecolor sc-s60610-es ecosolvent nyomtató
 • Nagy termelékenység
 • MicroPiezo TFP nyomtatófejek
 • Ultrachrome® GS3 tinta
 • 2x CMYK színek

SC-S60610L eco-solvent nyomtató

epson sure color sc-s60610L nyomtató
 • 15% költségcsökkentés
 • 1,5 L-es tinta tasak
 • 250 letölthető média profil
 • 52,3 m2 nyomtatási sebesség
 • SKU: C11CH23302A0