SC-S80610 eco-solvent nyomtató

pantone akkreditált ecosolvent nyomtató
 • 1440 x 1440 dpi nyomtatási felbontás
 • MicroPiezo TFP nyomtatófej
 • Ultrachrome® GS3 tinta
 • CMYK+LC+LM+LK+Red+Orange
 • White és Silver opciók
 • SKU: C11CE45302A0

Részletek és további információ
+36 1 452 0088
+36 1 452 0089

AZ ELSŐ PANTONE AKKREDITÁLT ECO-SOLVENT NYOMTATÓ

Az EPSON SureColor SC-S80610-es eco-solvent nyomtató olyan nagy igényű alkalmazásokhoz lett kifejlesztve, ahol a színteljesítmény kulcsfontosságú! A 700 ml tinta kapacitású (600ml fehér, 350 ml ezüstmetál) kazettás színkészlet a narancs, a vörös, a fehér, az ezüstmetál vagy akár a direkt piros színkomponensek alkalmazásával lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiváló minőségű nagy formátumú nyomatokat készítsenek, egyedülálló színreprodukciókkal.


epson sc-s80610 szélesformátumú ecosolvent nyomtató

Egyedi felszereltség

A 160 cm széles nyomtató egyedi technikai megoldásai lehetővé teszik nagy teljesítményű nyomtatási feladatok ellátását.

A kategóriaelső nyomathordozó-kezelési rendszer (AD-ATC) a nyomtatási feladatok során végig kontroláltan és automatikusan feszíti a nyomtatott médiát. A nagy átmérőjű adagoló görgők és antisztatizáló, rugalmas nyomógörgők együttesen pontosabb alapanyag továbbítást biztosítanak.

Olyan hasznos funkció is bekerült a nyomtatóba, mint a LED-es megvilágítású nyomtatási terület. A megvilágítás lehetőséget biztosít, hogy szükség szerint közvetlenül nyomon követhesd a nyomtatási folyamatot.

A nagyméretű, nehéz tekercsek nyomtatóra való felhelyezése sem okozhat gondot, hiszen a nyomtató hátsó médiatartó egysége két manuális emelővel lett felszerelve, amelyek segítik a nagyméretű, nehezen felhelyezhető médiák befűzését. Ez a megoldás önálló munkavégzést biztosít a nyomtatót üzemeltető operátor számára.

A nagyméretű frontoldali szárító egység a nyomatok gyors száradását, ezzel együtt a minél rövidebb időn belüli felhasználhatóságukat teszi lehetővé.


epson precision-core noymtatófej

Minőség, megbízhatóság

A legújabb dupla EPSON PrecisionCore TFP nyomtatófej-technológiát (360 x 2 fúvóka /x10) alkalmazó SureColor SC-S80610 a „Precision Dot” módnak köszönhetően a különböző nyomathordozókon kiváló minőségű nyomtatási eredményt nyújt.

A nyomtatófej fizikai védelmét ellátó fejvédőlemez biztosítja, hogy a nagy költségeket igénylő fejcsere-javítási munkálatok esélyét minimalizhasd.


espon direkt piros szín

Szélesebb színtér

Az EPSON SC-S80610-es nyomtató 9/10 színkészlettel konfigurálható, amelyben ezüstmetál, fehér, narancs és egyedülálló módon direkt piros (red) tinta is található! Az új összetételű, piros tintával kiegészített színkészlet arra lett optimalizálva, hogy a felhasználók nagyon pontos színreprodukciókat és kivételesen éles nyomatokat készítsenek.

Az UltraChrome GS3 tinták sokkal élénkebb és gyorsabban száradó nyomatokat biztosítanak, az elöző generációknál kevesebb tinta felhasználásával.


epson tintaköd gyűjtő szűrők és fejtisztító

Hatékonyság

Az automatikus nyomtatófej-karbantartás és a duplaszűrős levegőkeringtető rendszer biztosítja, hogy a nyomtatóba mindig tiszta levegő jusson, ezzel csökkentve a tinaköd képződést, valamint biztosítsa a folyamatos nyomtatást és a maximális üzemidőt. A rendszer folyamatos működése megakadályozza a nyomtatót esetleg károsító lerakódást nagyméretű, egyszínű egybefüggő nyomatok készítése esetén is. Az automatikus fejtisztítási rendszer jelentősen gyorsabb tisztítási folyamatot tesz lehetővé, amellyel akár 80%-al csökkenthető a heti karbantartásra fordított idő.

Az EPSON a kétéves alapgaranciával arra az esetre is felkészült, ha probléma lépne fel. Azok számára pedig, akik hosszabb ideig szeretnék élvezni a japán gyártó kivételes szolgáltatását és támogatását, kiterjesztett CoverPlus jótállási opciók állnak rendelkezésre.


epson surecolor sc-s46010-es nyomtató tintaáramoltatója

Optimális tinta ellátás

Az SureColor-S széria tintaáramlás-szabályozója a tinta állapotának optimalizálásával biztosítja a folyamatos nyomtatási minőséget és meggátolja a tinta ülepedését. Ezzel folyamatos tinta ellátást biztosít a rendszer, ami tovább növeli a hatékonyságot és a termelékenységet.


epson-pantone digitel color logo

Pantone akkreditáció

Az EPSON SureColor-S80610-es szélesformátumú eco-solvent nyomtató a világon elsőként kapta meg hivatalosan a PANTONE akkreditációját. A tanúsítvány leírja, hogy a nyomtató képes a PANTONE Solid Coated Colours színskála színeit akár 98,2% pontosággal visszaadni, vagyis alkalmas PANTONE színek nyomatására*.

Akár 3 év kültéri tartósság

Az EPSON UltraChrome GS3 tinták CMYK színei akár 3 év kültéri tartósságot is biztosítanak. Így a megfelelő alapanyaggal párosított kültéri nyomatok hosszútávú és fakulásmentes  felhasználási lehetőséget biztosítanak. Emellett az új összetételű tinták szélesebb színteret nyújtanak a korábbi verzióhoz képest, amely élénk színeket és kiemelkedő nyomatminőséget jelent!
(A speciális színek, mint pl.: fehér, ezüstmetál kültéri tartóssága az alapszínektől eltérő és nagyban befolyásolja a felhasznált média.)

3 év kültéri tartósság epson nyomatok esetén

 

További hasznos útmutatók a nyomtató kezeléséről és működtetéséről.

LÉNYEGES JELLEMZŐK

 • Gazdaságosság
  Akár 15%-al olcsóbb önköltség
 • Precíz és pontos nyomtatás
  Kategóriaelső AD-ATC rendszer és kifinomult nyomathordozó-adagolás
 • Kiváló eredmények
  A legújabb generációs PrecisionCore TFP nyomtatófejek és piros tintával ellátott UltraChrome GS3 tinták
 • Kreatív alkalmazások széles köre
  Nyomtatás különböző nyomathordozókra: többek közt átlátszó fólia, vinil, vászon, fotópapír
 • A hatékonyság maximalizálása
  Automatikus nyomtatófej-karbantartás és fejvédőlemez; tintaködgyűjtő rendszer
 • Egyedülálló szerviz és támogatás
  Kétéves alapgarancia bővített jótállási lehetőségekkel

*1440×1440 dpi felbontás mellett, 36 pass nyomtatási üzemmódban, az ILFORD Nano Solvent Premium Photo papíron tesztelve, a PANTONE MATCHING SYSTEM® mérési rendszerében.

 

Részletek és további információ:
 +36 1 452 0088
 +36 1 452 0089

Ezek is érdekelhetnek!

SC-S80610L eco-solvent nyomtató

pantone akkreditált epson ecosolvent nyomtató
 • Pantone akkreditált
 • 1,5 L-es tinta tasak
 • 250 letölthető média profil
 • 52,3 m2 nyomtatási sebesség
 • SKU: C11CH24302A0

SC-S40610 eco-solvent nyomtató

epson surecolor-s40610 szélesformátumú nyomtató
 • 1440×1440 dpi nyomtatási felbontás
 • PrecisionCore™ TFP nyomtatófej
 • Ultrachrome® GS3 tintatechnológia
 • CMYK

SC-S60610 eco-solvent nyomtató

epson surecolor sc-s60610-es ecosolvent nyomtató
 • Nagy termelékenység
 • MicroPiezo TFP nyomtatófejek
 • Ultrachrome® GS3 tinta
 • 2x CMYK színek