SC-S60610L eco-solvent nyomtató

epson surecolor sc-s60610l ecosolvent nyomtató
 • 15% költségcsökkentés
 • 1,5 L-es tinta tasak
 • 250 letölthető média profil
 • 52,3 m2 nyomtatási sebesség
 • SKU: C11CH23302A0

Részletek és további információ
+36 1 452 0088
+36 1 452 0089

ÚJ, SZUPERGAZDASÁGOS NYOMTATÓ

Az EPSON innovációinak köszönhetően a legjobb helyzetben vagyunk ahhoz, hogy kivételesen jó minőségű képek előállítására alkalmas nagy teljesítményű nyomtatókat kínáljunk. Az SureColor-S sorozat kültéri nyomtató és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas gépeit az alapoktól a hatékonyságot szem előtt tartva tervezték. A termékcsalád két új nyomtatója esetén a hatékonyság mellett kulcs szerepet kapott a gazdaságosság is!

A termékcsalád két új nyomtató bevezetésével bővült, az SureColor-S60610L és az SureColor-S80610L típusokkal, amelyek új tintatartályos megoldással rendelkeznek; így az ügyfelek még több termék közül választhatnak. Az új tintatartályos megoldás 1,5 literes tintatasakokat használ, amely lehetővé teszi a nagyteljesítményű nyomtatók számára a hatékonyság növelését.

Olyan hasznos funkció is bekerült az új nyomtatóba, mint a LED-es megvilágítású nyomtatási terület. A megvilágítás lehetőséget biztosít, hogy szükség szerint közvetlenül nyomon követhesd a nyomtatási folyamatot. A nagyméretű, nehéz tekercsek nyomtatóra való felhelyezése sem okozhat gondot, hiszen a nyomtató hátsó médiatartó egysége két manuális emelővel lett felszerelve, amelyek segítik a nagyméretű, nehezen felhelyezhető médiák befűzését. Ez a megoldás önálló munkavégzést biztosít a nyomtatót üzemeltető operátor számára.


epson surecolor sc-s60610l nyomtató tintarendszre

Gazdaságos nyomtatás

Az EPSON SureColor-S60610L nagy kapacitású grafikagyártási környezethez lett tervezve. A 2xCMYK konfigurációjú nagy kapacitású tasakos tinta ellátási rendszer hosszabb nyomtatási periódust biztosít, amellyel együtt jár a felhasználói beavatkozás csökkentése, valamint minimális állásidő.

Az új, nagy kapacitású 1,5 literes tasakok is az EPSON UltraChrome GS3 ecosolvent tintáival üzemelnek, amely kulcsfontosságú környezetvédelmi tanúsítványokkal rendelkezik, beleértve a GreenGuard Gold, valamint az AgBB minősítéseit. Ezzel belsőépítészeti felhasználásra is korlátozás nélkül alkalmazhatóak az új nyomtatókkal készült termékek.

Mint minden EPSON S szériás eco-solvent nyomtató, az új modellek is könnyen telepíthetőek, megbízhatóan és csökkentett karbantartási igénnyel működtethetőek.


epson surecolor sc-s46010-es nyomtató tintaáramoltatója

Optimális tinta ellátás

Az SureColor-S széria tintaáramlás-szabályozója a tinta állapotának optimalizálásával biztosítja a folyamatos nyomtatási minőséget és meggátolja a tinta ülepedését. Ezzel folyamatos tinta ellátást biztosít a rendszer, ami tovább növeli a hatékonyságot és a termelékenységet.


precision core tfp nyomtatófej

Minőség

Az SC-S60610L az EPSON PrecisionCore TFP nyomtatófejeit kapta meg, kiemelkedő minőségű, kiváló színű és tisztaságú nyomatokat hoz létre.

360 dpi felbontású fúvókakonfigurációval rendelkezik, akár 1440 x 1440 dpi maximális felbontásra is képes.

Hatékonyság

Az automatikus nyomtatófej-karbantartás és a duplaszűrős levegőkeringtető rendszer biztosítja, hogy a nyomtatóba mindig tiszta levegő jusson, ezzel csökkentve a tinaköd képződést, valamint biztosítsa a folyamatos nyomtatást és a maximális üzemidőt. A rendszer folyamatos működése megakadályozza a nyomtatót esetleg károsító lerakódást nagyméretű, egyszínű egybefüggő nyomatok készítése esetén is. Az automatikus fejtisztítási rendszer jelentősen gyorsabb tisztítási folyamatot tesz lehetővé, amellyel akár 80%-al csökkenthető a heti karbantartásra fordított idő.


epson cover plus garancia

Szerviz és támogatás

Az EPSON a kétéves alapgaranciával arra az esetre is felkészült, ha valamilyen okból kifolyólag probléma lépne fel. Azok számára pedig, akik hosszabb ideig szeretnék élvezni az EPSON kivételes szolgáltatását és támogatását, kiterjesztett jótállási opciók állnak rendelkezésre. A jótállási idő alatt és után pedig teljeskörű szerviz hátteret biztosítunk az ország teljes területén!


250 Letölthető profil

Az EPSON tovább bővíti az integrált Edge Dashboard felületet, amelyen több, mint 250 média letölthető profilja áll rendelkezésre. Segítségével optimális nyomtató beállításokat biztosíthat a munkafolyamatokhoz, valamint a lehető legpontosabb színbeállítások érhetők el. Az EPSON LFP Accounting Tool méri a nyomtatás és a nyomathordozók költségeit, így minden feladathoz pontos nyomtatási és előállítási költség áll a felhasználók rendelkezésére.

epson edge kezelőfelület

Az EPSON LFP Accounting Tool méri a nyomtatás és a nyomathordozók költségeit.

 

Kategóriaelső nyomathordozó-kezelés

A fejlett automatikus feszítésvezérlővel (AD-ATC) a nyomtató a nyomathordozó tekercs elejétől a végéig pontos méretekkel rendelkező nyomatokat készít, a le-és feltekercselés a nyomtatás teljes időotartama alatt párhozamosan történik.

Pontosság bármilyen nyomathordozón

A kifinomult adagolórendszer, az antisztatizáló nyomógörgők és az elektronikus nyomásvezérlés optimalizálja a nyomathordozó-rögzítést és pontosságot, hogy bármilyen nyomathordozóra tökéletes nyomatot készíthess.

 

További hasznos útmutatók a nyomtató kezeléséről és működtetéséről >

LÉNYEGES JELLEMZŐK

 • Gazdaságosság
  Akár 15%-al olcsóbb önköltség
 • Precíz és pontos nyomtatás
  Kategóriaelső AD-ATC rendszer és kifinomult nyomathordozó-adagolás
 • Kiváló eredmények
  A legújabb generációs PrecisionCore TFP nyomtatófejek és piros tintával ellátott UltraChrome GS3 tinták
 • Kreatív alkalmazások széles köre
  Nyomtatás különböző nyomathordozókra: többek közt átlátszó fólia, vinil, vászon, fotópapír
 • A hatékonyság maximalizálása
  Automatikus nyomtatófej-karbantartás és fejvédőlemez; tintaködgyűjtő rendszer
 • Egyedülálló szerviz és támogatás
  Kétéves alapgarancia bővített jótállási lehetőségekkel

Ezek is érdekelhetnek!

SC-S60610 eco-solvent nyomtató

epson surecolor sc-s60610-es ecosolvent nyomtató
 • Nagy termelékenység
 • MicroPiezo TFP nyomtatófejek
 • Ultrachrome® GS3 tinta
 • 2x CMYK színek

SC-S40610 eco-solvent nyomtató

epson surecolor-s40610 szélesformátumú nyomtató
 • 1440×1440 dpi nyomtatási felbontás
 • PrecisionCore™ TFP nyomtatófej
 • Ultrachrome® GS3 tintatechnológia
 • CMYK

SC-S80610L eco-solvent nyomtató

pantone akkreditált epson ecosolvent nyomtató
 • Pantone akkreditált
 • 1,5 L-es tinta tasak
 • 250 letölthető média profil
 • 52,3 m2 nyomtatási sebesség
 • SKU: C11CH24302A0