Epson SC-R5010L resin nyomtató

epson surecolor sc-r5010l gyanta alapú nyomtató
 • Nagy kapacitású gyanta alapú tinta
 • Gyors száradás
 • Szagtalan
 • Karcálló
 • Felhasználó által cserélhető nyomtatófejek

Részletek és további információ
+36 1 452 0088
+36 1 452 0089

NAGY TINTAKAPACITÁSÚ GYANTA ALAPÚ KÜLTÉRI NYOMTATÓ

Az SureColor-R5010L gyanta alapú, 160 cm nyomtatási szélességű új nyomtatója teljesen egyedi nagykapacitású tintaellátó rendszerrel lett kialakítva, amely eddig nem látott hatékonyságot eredményez.

epson surecolor sc-r5010 l nyomtató

EPSON SureColor SC-R5010L gyantaalapú szélesformátumú nyomtató.

Az EPSON saját gyártású új gyanta alapú tintája színkonzisztens, gyorsan száradó és karcálló nyomatokat biztosít a nyomathordozók széles választékán. A szagmentes, vízbázisú tintának köszönhetően a nyomtatott anyagok olyan érzékeny környezetben is használhatók, mint például az iskolák, óvodák, egészségügyi intézmények, szállodák, ugyanakkor kültéri alkalmazások során is tartós.

Az új nyomtató is a PrecisionCore Micro TFP nyomtatófejeket kapta meg amely pontos és bármikor megismételhető színeket biztosít az első nyomattól az utolsóig. Az új nyomtató is megkapta azokat a hasznos funkciókat, amelyek már jól beváltak a gyártó korábbi szélesformátumú nyomtatóin is, mint például a LED-es megvilágítású nyomtatási terület, vagy a nagyméretű, nehéz tekercsek nyomtatóra való felhelyezését segítő manuális tekercsemelők. Segítségükkel a nagyméretű, nehezen felhelyezhető médiák befűzése önálló munkavégzést biztosít a nyomtatót üzemeltető operátor számára.


epson surecolor sc-r5010 gyanta alapú tintacsepp

Új tinta

Az EPSON gyanta alapú tintái továbbfejlesztett összetétellel jellemezhetők! A környezetbarát, szagtalan és vízbázisú, gyantaalapú tinták egyaránt használhatók bevonatos és bevonat nélküli nyomathordozókon. Mivel a nyomatok gyorsan száradnak, azonnal laminálhatók, ráadásul még karcállóak is. A gyantaalapú tinták és a hatékony szárítási folyamat bevezetésével növelhető a teljesítmény a hagyományos és a kiemelkedő minőségű szélesformátumú nyomtatás terén!

Az új tinta jellemzői:

 • Szagtalan
 • Gyorsan száradó
 • Karcálló

epson scr-5010l tintakészlet

Nagykapacitású tintaellátó rendszer

Az SureColor-R5010L 2 x 1,5 literes, működés közben cserélhető tintatasakokkal kialakított, folyamatos tintaellátó rendszerrel működik a kisebb állásidő, a kényelem és az alacsonyabb tintaköltségek érdekében.

Hatékonyság

Vállalkozásod hatékonyságának további támogatása érdekében az innovatív ultrahangos érzékelő csökkenti a nyomtatófej meghibásodásának kockázatát, míg a fúvóka-ellenőrző technológia (NVT) automatikusan kompenzálja az eltömődött fúvókákat.

Az automatikus fejtisztítási rendszer jelentősen gyorsabb tisztítási folyamatot tesz lehetővé, amellyel akár 80%-al csökkenthető a heti karbantartásra fordított idő.


epson sc-r5010l nyomtató kezelőpanele

Sokoldalú használhatóság

Az új nyomtató egy felhasználóbarát, 4,3 hüvelykes érintőképernyős kijelzővel rendelkezik az egyszerű, intuitív üzemeltetés és állapotellenőrzések érdekében. A felhasználók általi vezérlés további javítása érdekében bevezetett EPSON Production monitor (az Epson Cloud Solution PORT platformon kínált szolgáltatások egyike) lehetővé teszi a több telephelyen működő, vagy egy telephelyen belül beüzemelt nyomtatók egyszerű ellenőrzését.


epson sc-r5010l nyomtató szárító egysége

Továbbfejlesztett szárító egység

A négy hőmérséklet érzékelő szenzor pontos hőmérséklet szabályzást tesz lehetővé, amely a teljes felületen színkonzisztenciát biztosít. Emellett a hatékony háromfázisú szárító egységeknek (előfűtő / beépített fűtő egység / utókezelő fűtő egység) köszönhetően a nyomatok száradási ideje drasztikusan lecsökkent! Ez lehetővé teszi a kész nyomatok azonnali felhasználását, szükség szerinti laminlálását. Ez a gyorsabb átfutási idő mellett hatékonyságnövelést is jelent számodra.


surecolor sc-r5010l nyomatok pontos illesztése

Méretstabilitás

A kategóriaelső Automatikus Médiafeszítő Rendszer (Advanced Auto Tension Control (Ad-ATC) rendkívül pontos méretstabilitást nyújt, ami olyan összeillesztett panelek esetén fontos, mint pl. a kirakati fóliák vagy a falburkolatok, nyomtatható tapéták. Ez a következetes megismételhetőség kevesebb anyagveszteséggel és üzembehelyezési idővel jár, és hibátlan eredményt nyújt.


epson sc-r5010 gyantaalapú kültéri nyomtató fejcsere

Egyszerűen cserélhető nyomtatófej

Az innovatív ultrahangos detektor csökkenti a nyomtatófej meghibásodásának kockázatát, míg a fúvókaellenőrző technológia (NVT) automatikus kompenzációval kezeli az eltömődött fúvókák okozta problémát. A felhasználó által cserélhető nyomtatófejek tovább maximalizálják a használati időt, mivel 60 percen belül, egyszerűen cserélhetők – speciális szerszámok nélkül!

A folyamatos megbízhatóság nem csupán gördülékeny munkavégzést biztosít, hanem közrejátszik az anyagveszteség csökkentésében és a telepítési idő csökkentésében is.


LÉNYEGES JELLEMZŐK

 • Gyanta alapú tinta
  Vízbázisú, és szagmentes, érzékeny környezetekben való használathoz
 • Tintatartályos megoldás
  2×1,5 literes tintatasakok
 • 4,3 hüvelykes LCD érintőképernyő
  Egyszerű, intuitív üzemeltetés és állapotellenőrzések
 • Portfólióbővítési lehetőség
  Bannerek, tapéták, vinil, film és textilek
 • Teljes körű Epson-megoldás
  Beleértve a nyomtatófejeket, a tintát és a szoftvert

Ezek is érdekelhetnek!

Epson SC-R5010 resin nyomtató

epson surecolor sc-r5010 gyanta alapú tintát használó nyomtató
 • Gyantaalapú tinta
 • Gyors száradás
 • Szagtalan
 • Tintatartályos megoldás
 • Felhasználó által cserélhető nyomtatófejek