EPSON ColorWorks CW-C7500

epson cw-c7500 címkenyomtató
 • Jobb készletgazdálkodás
 • Áttekinthető kezelési folyamat
 • Kis karbantartási igény, csökkentett állásidő
 • Termékcímkézés

Részletek és további információ
+36 1 452 0088
+36 1 452 0089

ÚJ MINŐSÉGI SZINT A SZÍNES CÍMKENYOMTATÁSBAN

A ColorWorks C7500 újradefiniálja a terhelhetőséget, a megbízhatóságot és a nagy sebességű színes termékcímkézést. A CW-C7500 címkenyomtató is az EPSON új PrecissionCore nyomtatófejével van felszerelve, amelyet kifejezetten a kereskedelmi szintű ipari címkenyomtatás számára fejlesztettek ki. A gyártók most már megbízható és költséghatékony módon tudják kielégíteni házon belüli termékcímkézési igényeiket kiváló minőség és sebesség mellett.

epson cw-c7500 nyomtató oldalról

Látványos előnyök számos felhasználási területen

Bármely területen működik is válalkozásod, szolgáltatásaid, a termeléstől és kereskedelemig, biztosan találsz egy ColorWorks C sorozatú címkenyomtatót, amely valódi előrelépést jelent és megadja a kellő rugalmasságot ahhoz, hogy pontosan olyan címkét nyomtass vele, amilyet és amikor szeretnél.

A termelők és a kiskereskedők is igény szerint készíthetnek vonzó színes címkéket, amelyek kitűnnek a termékeken és a csomagolásokon. Az egyszerű megkülönböztethetőség érdekében színkódok és képek alkalmazására is lehetőség nyílik saját címkenyomtatóval.

Szabd személyre terméked csomagolását

Fedezd fel a kissorozatos címkézésben rejlő új marketinglehetőségeket, és tedd egyedivé termékeid és márkád testreszabható színes címkék nyomtatásával.

Emeld ki a kulcsfontosságú termékadatokat

Emeld ki egyértelműen az információkat a címkéken, és nyomtass speciális címkéket igény szerint.

kiskereskedelmi termékcímkézés

 

Vedd kézbe a készletek kezelését

A hagyományos színes címkenyomtatás hat lépésben

A hagyományos címkenyomtatás fázisai

A hagyományos címkenyomtás több lépcsős és költséges folyamat.

Az EPSON ColorWorks C sorozat tintsugaras címkenyomtatói lényegesen leegyszerűsítik a színes címkenyomtatás hagyományos folyamatát!

epson címkenyomtatási folyamat

Az Epson címkenyomtatási folymata lényegesen egyszrűbb és olcsóbb.


epson cw-c7500g címkenyomtató ipari környezetben

Megbízható címkegyártás

Ideális az olyan nagy mennyiségű nyomtatáshoz is, ahol a tartósság kulcsfontosságú. Az Epson ColorWorks C7500 újradefiniálja a megbízható, nagy sebességű, kiváló minőségű színes címkenyomtatást, amely kielégíti a gyártók címkézési igényeit.

DURABrite Ultra pigment tinta alkalmazásával a legjobb nyomtatási minőség matt címkéken érhető el! Annak biztosítása érdekében, hogy a ColorWorks C7500 sorozat a lehető legjobban megfeleljen az ügyfelek igényeinek, kétféle pigmenttinta érhető el hozzá. Így egyedi elvárásoknak is képesek megfelelni. Az Epson DURABrite Ultra tintája olyan ügyfelek számára ideális, akik tartós nyomatokat szeretnének elsősorban matt nyomathordozóra nyomtatni.


Átfogó szoftverintegráció

Az Epson folyamatosasn az innovációra, illetve az ügyfelek igényeinek felderítésére és teljesítésére törekszik. Ennek eredményeképpen az Epson olyan átfogó szoftveintegrációt kínál, mely a vezető szoftvergyártókkal való kompatibilitást, beágyazott programnyelveket és emulációkat tartalmaznak, hogy a régi szoftverekről való áttérés egyszerű legyen és az ügyfelek az új kifinomult funkciók előnyeit élvezhessék.

SAP HPV illesztőprogramok

Az Epson az első nyomtatógyártó, amely támogatja az SAP HVP (High-Volume Printing) gyártói koncepcióját. Ez a lehető legjobb teljesítményt és használhatóságot biztosítja, amikor nagy mennyiségű színes anyagot nyomtat SAP-ból. A koncepció az SAP EH&S WWI része, amely alapját egy az SAP által Windows rendszerre kifejlesztett nyomtatófüggetlen illesztőprogram adja a WWI-szerveren.

Időtakarékos címkegyártás

Rengeteg hasznos idő takarítható meg a megfelelően előnyomtatott címkék megkeresése és beszerzése helyett. Az előrenyomtatott tekercsek lecserélésével és saját, igény szerinti színekkel és létfontosságú információkkal legyártott címkék azonnal, helyben történő nyomtatásával rengeteg idő takarítható meg.

Költséghatékony

Költségeek takaríthatóak meg, valamint raktárkapacitás szabadítható fel azzal, ha nem kell különböző előre nyomtatott színes címkéket tárolni. Ezek alkalomszerű egy színnel történő felülnyomása helyett egymenetben színes ábrákkal, információkkl, változó adatbázisból származó kódokkal vagy vonalkódokkal együtt nyomtathatóak a komplett kész címkék. Most már a teljes címkenyomtatási folyamatot helyben irányítható.

Kiváló minőségű és tartós

A színenként cserélhető, pigmentalapú tintapatronoknak köszönhetően gyorsan száradó, részletgazdag címkéket nyomtatására nyílik lehetőség, amelyek kenődés-, víz- és fakulásállóak. Nemcsak nagyszerűen néznek ki, de a pigmentalapú tinta tartóssága miatt kiválóan alkalmazhatók különböző környezetekben.

Nagyobb rugalmasság

Egyedi címkék készítése akkor, amikor szüksége van rájuk. Módosítható formátumok munka közben, változtatható adat tartalom és kizárólag a szükség szerinti mennyiségű címke nyomtatása.

LÉNYEGES JELLEMZŐK

 • Rugalmas papírkezelés
 • Kompakt
 • Egyszerű, diszkrét kialakítás az elülső panel működésével
 • Költségtakarékos
 • Nincs szükség előre nyomtatott címkékből álló készletre
 • Teljes színes nyomtatás üres címkéken

Ezek is érdekelhetnek!

EPSON ColorWorks CW-C6500Ae

epson cw-c6500ae címkenyomtató
 • 25,4 mm–215.9 mm közötti címkeszélesség
 • Struktúrált felületű címke gyártás
 • Széles felhasználási lehetőség
 • Gyors, hatékony

EPSON ColorWorks CW-C7500G

epson cw-c7500 címkenyomtató
 • Kiváló megbízhatóság és terhelhetőség
 • Kiváló minőségű és gyors nyomtatás
 • Kis karbantartási igény
 • Könnyen integrálható

EPSON ColorWorks CW-C6000Ae

epson cw-c6000ae címkenyomtató
 • Rugalmas médiakezelés
 • Egyszerű használhatóság
 • Könnyen integrálható
 • Költségtakarékos