TECCO-ILFORD ÖSSZEOLVADÁS, 2024 JANUÁRTÓL

ilford tekercses és íves fotópapírok

2023. november 15. • Hírek

Két, számunkra nagyon fontos márka akvíziciója, 2024 januártól.

Az 1879-ben alapított ILFORD a világ egyik legnagyobb múltra visszatekintő, patinás fényképészeti márkája. A több mint 140 éves történettel büszkélkedő ILFORD egyet jelent a legmagasabb színvonalú professzionális fotózással. A gyártó, mint a digitális képalkotási technológia egyik legkorábbi alkalmazója az innováció élvonalába tartozik az iparágban. A változó technológiákkal összhangban az ILFORD termékek a legmagasabb minőséget képviselik a hagyományos analóg filmektől, fotópapíroktól kezdve a digitálisan is nyomtatható professzionális prémium papírokig!

Az LFP centernél már a kezdetektől a magas minőség iránt köteleztük el magunkat, ez a célkitűzésünk azóta sem változott. Ennek a szellemiségében választottuk és választjuk ki a mai napig beszállító partnereinket, amelyek közül az elsők között már a megalakulásunkkor ott szerepelt a német Tecco.

A már több mint egy évtizedre visszatekintő közös munka során számtalan tapasztalatot szereztünk, amelyekre támaszkodva biztosak lehettünk abban, hogy a Tecco professzionális fotópapírok hazai forgalmazása a legjobb választás volt számunkra.

Örömmel jelenthetjük be, hogy – ez a számunkra oly fontos – két márka, összeolvad és 2024 januárjától egységesen ILFORD néven lesz megtalálható termékportfóliónkban.

ilford logó

Az akvizíció kapcsán még szélesebb kínálat válik majd elérhetővé nálunk a mai fotó- és képzőművészeti nyomtatókhoz. A már megszokott minőségben elérhető papírok mellett, innovatív termékek is elérhetővé válnak majd ezáltal a hazai piacon.

Az ILFORD az egyetlen olyan vállalat a világon, amely a kategóriájában a legjobb megoldást kínálja ügyfeleinek a kiváló nyomtatott képek előállítására. A zökkenőmentes átállás érdekében fokozatosan állítjuk át a már ismert Tecco fotópapír termékeinket az ILFORD termékeire.

Az átállás kapcsán a Tecco termékei 2023 december végéig, továbbra is megtalálhatóak kínálatunkban, így ezek megrendelésére az eddig megszokott módon ügyfélszolgálatunk elérhetőségein van lehetőség!

Részletek és további információ:
 +36 1 452 0088
 +36 1 452 0089


További Hírek