Üzembe helyezés, oktatás

Új rendszered üzembe helyezését szakértő kollégánk végzi el számodra. Az ország teljes területén vállaljuk a kiszállítást, telepítést! A szállítás megszervezésében is segítünk, és amennyiben megoldható saját kapacitással végezzük. Előzetesen egyeztetünk veled minden részletet, műszaki paramétert és ha már készen áll minden, elindulunk hozzád!

Az összeszerelés, telepítés, az új eszközök esetleg már meglévő rendszerbe integrálását követően kezdődik az oktatás. Ez a folyamat gyakran több napot is igénybe vesz, számunkra azonban természetes, hogy már csak akkor jövünk el tőled, ha már minden tudásanyagot átadtunk számodra!

Színkezelési, colormanagement, file előkészítési, valamint gyártási és kezelési feladatok megoldásaiban tanácsadással és konzultációval a továbbiakban is segítséget nyújtunk. Oktatóanyagaink bármikor elérhetőek számodra, sőt oktatásainkat, segítségnyújtásunkat akár a saját berendezéseiden is igénybe veheted, bárhol is van telephelyed az országban. Távoli segítségnyújtással is támogatunk, amelyet bármikor igénybe vehetsz! Bemutatótermünkben igyekszünk időről időre workshop-okat szervezni, amelyek kötetlen hangulata alkalmával lehetőséged van kérdezni, beleszólni, aktívan részt venni az eseményen.

Helyszíni vagy távoktatásaink során olyan hasznos kezelési, karbantartási, szoftver- és hardvertelepítési tanácsokkal látunk el, melyek segítségedre lesznek a mindennapi munkában. Célunk, hogy tudásbázisunkat megosszuk veled is, hogy magabiztosan használhasd berendezéseidet, és maximálisan kihasználhasd a rendszereink nyújtotta lehetőségeket.

Távoli segítség

Saját TeamViewer kliens segtségével távoli segítségnyújtással is támogatunk, elsősorban szoftveres hibajelenségek megoldásában.
Kattints ide a távoli segítségnyújtáshoz szükséges szoftver letöltéséhez.

Alapanyagok

Tanácsadással látunk el az alapanyagok kiválasztásában is! A termelékeny és gazdaságos üzemeltetéshez szükséges ecosolvent vagy latex médiáktól a prémium minőségű színhelyes és időtálló fotópapírokig és FOGRA, valamint ISO tanúsítványokkal rendelkező proof papírokig kínálunk nyomtatási alapanyagokat.

Nyomathordozók

A tökéletes színhűséggel és felbontással készített nyomatot önmagában azonban még nem minden esetben nevezhetjük kész terméknek. Éppen ezért fontos a megfelelően kiválasztott nyomathordozó és az utómunka!  Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy mindig a felhasználási célnak megfelelő nyomathordozót ajánljuk számodra. Esztétikai szempontok mellett funkcionalitásuk, valamint megmunkálhatóságuk alapján ajánlunk nyomathordozót számodra.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szeretnéd igénybe venni szolgáltatásunkat?
Lépj velünk kapcsolatba vagy hívd fel szakértőnket!

Kapcsolat

Kérdezz szakértőnktől!

Osztrenkovits István ügyvezető

Osztrenkovits István
ügyvezető igazgató, értékesítés
Mutasd
+36 1 452 0088