Tanácsadás vásárlás előtt

Egy új nyomtató-képalkotó rendszer üzembe helyezése hosszútávú befektetés. Mielőtt vásárolnál tőlünk, meghívunk bemutatótermünkbe egy személyes beszélgetésre, amelynek során meghallgatunk téged és tanácsadással támogatunk a megfelelő döntés előkészítésében és meghozatalában.

Rendszerben gondolkozunk

A képalkotó eszköz – legyen az nyomtató, vágó vagy digitális stancoló – a hozzá leginkább megfelelő szoftver és alapanyag együttesen alkotnak egy komplett rendszert. Nálunk lehetőséged van a rendszer minden elemét megismerni, kipróbálni.

IT tanácsokkal látunk el a megfelelő szoftver megismerésében és segítünk kiválasztani a számodra leginkább megfelelő alapanyagot széles termékkínálatunkból. Lehetőséget biztosítunk a teljes rendszer kipróbálására, akár saját munkáiddal. Vállaljuk a kész rendszer kezelésének felhasználói szintű betanítását, továbbá munkafolyamatba illesztését.

Bemutatóterem

Bemutatótermünkben megismerheted demo gépeinket, melyeket folyamatosan tesztelünk! Számtalan szempont szerint, alapos vizsgálatok alá vetjük őket, hogy megismerjük mi vezet a legjobb eredmény eléréséhez. Folyamatos gyakorlati alkalmazások során tapasztaljuk ki, hogyan tudjuk elérni az optimális termelékenységet. Az így megszerzett gyakorlati ismereteinket személyesen osztjuk meg veled! Kiállított gépeinket, berendezéseinket ki is próbálhatod nálunk. Hozd el magaddal digitális állományodat, amelyből gyártani szeretnél és mi megmutatjuk, hogyan tudod majd a legoptimálisabban legyártani a nálunk kapható rendszerekkel.

LFP center bemutatóterme

Bemutatótermünkben a legújabb modelleket próbálhatod ki.

Tárgyalótermükben nyugodt körülmények között nyílik lehetőség, hogy egyeztessük veled a legapróbb részleteket is, annak érdekében, hogy a megvásárolt berendezés telepítése előtt mindenre felkészülhess. Mekkora helyigénye van az adott rendszernek, milyen üzemeltetési körülményeknek kell megfelelni az adott helységben? A beruházás megtérülésének számításában is segítséget nyújtunk, valamint ha szükséges tanácsadással látunk el a szükséges infrastruktúra kialakításában és a gazdaságos üzemeltetéshez hasznos információkat kaphatsz tőlünk.

LFP center tárgyalóterem

Tárgyalótermünkben minden feltétel adott az egyeztetéshez.

Tapasztalatainkra gyakran támaszkodnak partnereink is, akik piacbevezetés előtt álló termékeik tesztelésével bíznak meg bennünket, legyen szó médiákról, tintákról, vagy akár a legmodernebb szélesformátumú nyomtatókról.

Technológiai sokféleség

Oldószeres, UV-LED valamint vízbázisú tintasugaras technológiákat egyaránt üzemeltetünk. A technológiai sokféleségben rejlő újabb és újabb kihívásoknak próbálunk megfelelni, és ezeket integrálni rendszereink mindennapi működtetésébe. Ebből te is profitálhatsz! Folyamatos szaktanácsadással és támogatással állunk rendelkezésedre. Kapacitás támogatás szolgáltatásunk során pedig bemutatótermi eszközeink, berendezéseink szabad kapacitását bocsájtjuk rendelkezésedre. Szervizelési, vagy egyéb rendszer karbantartási okok miatt történő leállás alkalmával segítünk neked áthidalni a kieső termelési időt.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szeretnéd igénybe venni szolgáltatásunkat?
Lépj velünk kapcsolatba vagy hívd fel szakértőnket!

Kapcsolat

Kérdezz szakértőnktől!

Osztrenkovits István ügyvezető

Osztrenkovits István
ügyvezető igazgató, értékesítés
Mutasd
+36 1 452 0088