Szerviz

Biztos kezekben tudhatod rendszeredet! Partnereink időről időre kiterjesztett garanciával kínálják berendezéseiket, azonban a garanciaidőn túl sincs miért aggódnod. Bármilyen műszaki meghibásodást tapasztalsz azonnal megkereshetsz bennünket.

Magyarországon az EPSON Gold+ partnerként részesei lehetünk a japán gyártó legkorszerűbb technológiájú berendezéseinek javításának, szervizelésének és alkatrész ellátásának, amelyek kiemelkedő minőségűek!

Az LFP center Kft az EPSON kiemelt partnere

Az EPSON Gold+ minősített partnere vagyunk.

Szerviz szolgáltatásunk keretén belül vállaljuk:

  • EPSON szélesformátumú nyomtatók javítását, szervizelését
  • EPSON címkenyomtatók javítását, szervizelését

A szintén csúcskategóriát képviselő japán GRAPHTEC tekercses és síkágyas vágóplottereinek a hazai forgalmazójaként ellátjuk ügyfeleink és partnereink eszközeinek szervizelését, valamint teljeskörű alkatrész és kellékanyag utánpótlással támogatjuk munkájukat.

graphtec disztributor

A japán GRAPHTEC digital termékeinek forgalmazását és szervizelését látjuk el.

  • GRAPHTEC tekercses és síkagyas vágóplotterek javítása, szervizelése
  • GRAPHTEC digitális stancolók javítása, szervizelése

Szerviz és támogatás igénylőnk segítségével tudod bejelenteni, ha meghíbásodást tapasztalsz vagy szeretnéd igénybe venni technikai támogatásainkat! A beérkezett információk alapján a bejelentésedtől számított legkésőbb 1 munkanapon belül visszahívunk és egyeztetjük veled a hibaelhárításhoz vagy a támogatáshoz szükséges részleteket. Helyszíni szerviz szolgáltatásunk az ország egész területére kiterjed.

  • Nagyméretű szélesformátumú nyomtató vagy vágó berendezéseidet helyszínen szervizeljük, javítjuk.
  • Kisméretű berendezések esetén (például címkenyomtatók, kis vágók) telephelyünkön történő javítások elvégzéséhez munkanapokon 9:00-16:00 között hozhatod be hozzánk meghibásodott berendezésedet.
epson nyomtató szervizelése

Tapasztalt szervizes kollégánk végzi gépeid javítását.

Nagy hangsúlyt fektetünk kollégáink továbbképzésére, így a szervizellátást biztosító kollégáink időről időre új továbbképzéseken vesznek részt, melyek során a legújabb technológiák javítási, szervizelési ismereteit sajátítják el. A szervizellátást cégünk saját szervizes szakemberei biztosítják!

Nem veszítesz munkát! Szervizelés ideje alatt is tarthatod a beígért határidőt. Kapacitás támogatással segítünk téged a kieső termelés pótlásában.

Meghibásodást tapasztaltál?

Töltsd ki hibabejelentőnket és felvesszük veled a kapcsolatot!

Hibabejelentő

Kérdezz szakértőnktől!