Rólunk

az lfp center kft csapata

Célunk, hogy termékeinkkel és szolgáltatásainkkal segítsük mindazok munkáját, akik digitális nyomtatással, képalkotással foglalkoznak. Reklámdekorációs nyomtatás, vasalható vagy hagyományos fóliavágás, ipari UV táblanyomtatás vagy akár művészi igényességet kívánó alkotások. Számunkra az elsődleges, hogy a legjobb megoldást nyújtsuk számodra, legyen szó kellékanyagról vagy egy komplett rendszer üzembehelyezéséről!

Az LFP center Kft. keretein belül immár egy évtizede dolgozunk azon, hogy megoldásainkkal segítsünk megvalósítani üzleti céljaidat. Számíthatsz ránk, hiszen mi magunk is rendelkezünk azokkal a gyakorlati tapasztalatokkal, amelyekre nagy biztonsággal támaszkodhatsz mindennapi munkád során! Széles formátumú nyomtatási megoldásokat kínálunk Budapesti központi irodánkban, ahol az értékesítés mellett szakmai támogatást, kellékanyag ellátást szerviz szolgáltatást is nyújtunk. Folyamatosan bővítjük raktárkészletünket, valamint fejlesztjük logisztikai kapacitásunkat.

Küldetésünk

Elkötelezettek vagyunk a magas színvonal és a folyamatos fejlesztések iránt! Olyan gyártók termékeit forgalmazzuk, akik világviszonylatban is az élmezőnyt képviselik és akiknek a legújabb fejlesztéseit, eszközeit ismerheted meg nálunk.

Törekszünk arra, hogy mi is folyamatosan fejlesszük tudásunkat, képezzük magunkat. Továbbképzések, szakmai kiállítások állandó résztvevői vagyunk, amelyekről visszatérve az ott megszerzett tapasztalatokat első kézből osztjuk meg veled.

LFP center KFt hivatlaos partnerei

Évek óta megbízható partnerei vagyunk piacvezető gyártóknak.

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink keretén belül szélesformátumú nyomtatók, vágók értékesítésével és telepítésével, színkezeléssel, workflow-management-tel, eszköz- és alapanyag vásárlással kapcsolatos szaktanácsadással látunk el. Vásárlás utáni szolgáltatásainkon belül a teljes gyártási folyamat során, támogatunk az előkészületektől a teljes gyártási folyamaton át egészen a végtermékig.

Nálunk megtalálod mindazt, ami szükséges a minőségi és hatékony nyomdai termeléshez, szélesformátumú nyomtatáshoz, reklám- kivitelezéshez, illetve fotó és művészi nyomtatáshoz.

  • Széles formátumú nyomtató és fóliavágó rendszerek értékesítése, telepítése
  • Szerviz és technikai támogatás
  • Kapacitás támogatás
  • RIP szoftverek, Color Management, kalibrálás
  • Nyomathordozó médiák, proof papírok, fotópapírok értékesítése
  • Tinták, lakkok, utántöltő rendszerek és alkatrészek értékesítése
  • Bubblefree és KALA kasírozó és lamináló gépek értékesítése, telepítése
  • Oktatás, workshop, nyílt napok
  • Kiszállítás

Tudj meg többet szolgáltatásainkról >

Osztrenkovits István ügyvezető

Osztrenkovits István

ügyvezető igazgató, értékesítés

Szigeti Kornélia pénzügyi vezető

Szigeti Kornélia

pénzügy

Szmoleniczki Anikó irodavezető

Szmoleniczki Anikó

irodavezető

Girán Péter ügyfélszolgálat

Girán Péter

ügyfélszolgálat

Ács Zoltán szervizes

Ács Zoltán

szerviz

Kanyó Kornél kapacitás támogatás

Kanyó Kornél

kapacitás támogatás

Paupa Gábor

dekor megoldások

Surányi Ferenc logisztika

Surányi Ferenc

logisztika

tóth balázs marketing, PR

Tóth Balázs

marketing, PR