RESIN NYOMTATÓK BEVEZETŐ AKCIÓ

gyanta alapú tintát használó nyomtatók

2021. június 03. • Akciók

Az EPSON gyanta alapú, vízbázisú tinta technológiát alkalmazó szélesfromátumú nyomtatói bevezető áron!

VÁLTS NAGYOBB FOKOZATRA

A SureColor SC-R5010 és SC-R5010L nyomtatók az EPSON első, gyanta alapú tintákat használó nagy formátumú nyomtatói, amelyek képesek a folyamatos színreprodukcióra, továbbá gyors száradást és karcállóságot kínálnak. A pontos, nyomtatási megoldást biztosító 160 cm széles nyomtatók bevezető akcióban kedvezményes áron érhetők el!

Az új nyomtatók a korábbi modellek esetén már ismert hasznos funkciók mellé további fejlesztésket is kaptak:

 • A LED-es megvilágítású nyomtatási terület
 • A nagyméretű, nehéz tekercsek nyomtatóra való felhelyezését segítő manuális tekercsemelők.
 • Kategóriaelső AD-ATC rendszer és kifinomult nyomathordozó-adagolás.
 • A felhasználóbarát 4.3 hüvelykes érintőképernyős kezeőfelület segítségével egyszerű a nyomtatási feladatok elindítása, valamint jól nyomonkövethető a nyomtatási feladat állapota.
 • A menet közben is cserélhető 1,5 vagy a még nagyobb kapacitást biztosító 2×1,5 literes tasakos tinta kiszerelés hatékony üzemeltetést tesz lehetővé.
 • Hatékony háromfázisú fűtő (előfűtő / beépített fűtő egység / utókezelő fűtő egység) egységnek köszönhetően a nyomatok száradási ideje drasztikusan lecsökkent.

EPSON SureColor SC-R gyanta alapú resin nyomtatók legfőbb jellemzői.

Az EPSON saját gyártású új UltraChrome RS, gyanta alapú tintája színkonzisztens nyomatokat biztosít a nyomathordozók széles választékán! A szagmentes, vízbázisú tintának köszönhetően a nyomtatott anyagok olyan érzékeny környezetben is használhatóak, mint például az iskolák, óvodák, egészségügyi intézmények, szállodák helységeiben történő beltéri alkalmazás, amelyet a GreenGuard Gold tanúsítvány is biztosít. Ugyanakkor a magas karcállóság és gyors száradás kültéri nyomtatási feladatok során is tartós nyomatok készítését teszi lehetővé.

Az új nyomtatók is a PrecisionCore Micro TFP nyomtatófejeket kapták meg amely pontos és bármikor reprodukálható színeket biztosít az első nyomattól az utolsóig. Preciziós nyomtatási technológiából adódó legkisebb tintasepp méret 4,9 pl.

 

A BEVEZETŐ AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ EPSON RESIN NYOMTATÓK

 • SureColor SC-R5010 / 7 690 000,- Ft
  6 color – ingyenes Epson Edge Print ‐ RIP szoftver – 1 db állvány – AD‐ATC rendszer (listaár: 8 580 000,- Ft)
 • SureColor SC-R5010L / 8 490 000,- Ft 
  6 color – ingyenes Epson Edge Print ‐ RIP szoftver – 1 db állvány – AD‐ATC rendszer (listaár: 9 860 000,- Ft)

 

FONTOS TUDNIVALÓK!

Az ajánlat kizárólag végfelhasználók részére szól és 2021.06.30.-ig vagy a készlet erejéig tart!  Az akció más EPSON akcióval nem vonható össze! Az akciós resin nyomtatók állvánnyal és AD-ATC rendszerrel kerülnek forgalomba. A feltűntetett árak nem tartalmazzák a mindenkori ÁFA mértékét, valamint a helyszínre szállítás, telepítés, oktatás, beüzemelés költségeit!

Az oldalon közölt adatok módosításának a jogát fenntartjuk!

Részletek és további információ:
 +36 1 452 0088
 +36 1 452 0089


További Akciók