PANTONE® akkreditált eco-solvent nyomtató

pantone akkreditált eco-solvent nyomtató

2020. október 19. • Hírek

A világon elsőként az EPSON SureColor SC-S80610 kapta meg a kiemelkedő minősítést!

Az Epson zászlóshajója a 10 színes, 160 cm széles SureColor SC-S80610 kategóriájában elsőként nyerte el a PANTONE® akkreditációját. A tanúsítvány szerint a nyomtató 98,2% pontossággal* képes reprodukálni PANTONE® színeket.

A SureColor S sorozat széles formátumú eco-solvent nyomtatói úgy lett kialakítva, hogy segítségükkel gyorsan, egyszerűen és csökkentett költséggel tartós nyomatokat lehessen készíteni maximális hatás mellett! Kompatibilisek a széles formátumú médiák széles skálájával, és megfelelnek számos alkalmazásnak. A SureColor S termékcsalád minden modellje a legújabb TFP PrecisionCore nyomtatófejekkel rendelkezik, és UltraChrome GS3 Eco-Solvent tintát használ. Támogatják az akár 1440×1440 dpi felbontást. A fejek öntisztítóak, nem igényelnek rendszeres cserét és egy speciálisan kialakított fizikai védelemmel vannak ellátva, amely jelentősen csökkenti a sérülés lehetőségét.

epson precision-core noymtatófej

Az EPSON sajánt fejlesztésű TFP Precision Core nymomtató feje.

Az SC-S80610-et kiváló színreprodukciós képességekkel tervezték! A fejek változó méretű ponttechnológiát (VSDT) alkalmaznak, amely lehetővé teszi a 4,2 pl-es cseppek sima színátmenetét, optimális tintafelvitel mellett. Míg a konkurens fejtechnológiák hőt használnak a cseppek képzésére, az EPSON a saját szabadalmazású MicroPeizo technológiát alkalmaz, amely kíméli a tintát a kiváló színpontosság érdekében, ugyanakkor lehetővé teszi a fej hosszabb élettartamát is. Az EPSON Precision Dot Technology valamint a továbbfejlesztett LUT illetve Half Tone modul a nagyobb kontrasztú és csökkentett szemcsés képek előállításában játszanak kulcs szerepet. A további új MicroWeave minták nagyobb egyenletességet és csökkentett sávozást tesznek lehetővé alacsonyabb áteresztőképesség mellett.

epson sc-s80610 pantone akkreditált eco-solvnet nyomtató

A világ eslő PANTONE akkreditált eco-solvent nyomtatója.

A Pantone Certified Printer Program egy szabadalmaztatás alatt álló, professzionális tanúsítási program, amely garantálja a nyomtató felhasználója számára a pontos szilárd és folyamatos színreprodukciót a gyártási munkafolyamatok során. Ennek a minősítési programnak a részeként jelentették be, hogy az eco-solvent nyomtatók közül elsőként a SureColor SC-S80610-es modell kaphatta meg azt a tanúsítványt amely alapján a mérések szernt *98,2%-os Pantone® besorolású pontosságal nyomtatott az ILFORD Nano Solvent Premium fotópapírra, 1440×1440 dpi felbontás,  36 pass mellett. Továbbá 96,5%-os pontossággal az Avery MPI1105 öntapadós fóliára 1440×1440 dpi felbontással, 36 pass mellett. Fontos kiemelni, hogy az eredmények különböző nyomtatási módokban és különböző hordozókon eltérőek lehetnek.


További Hírek