AZ ELSŐ EPSON UV-LED TÁBLANYOMTATÓ

epson sc-v7000 uv-led nyomtató kezelőfelülete

2021. november 10. • Hírek

A SureColor SC-V7000 síkágyas UV-LED táblanyomtató már tesztelhető bemutatótermünkben!

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ

Nagy várakozás előzte meg az EPSON síkágyas UV-LED táblanyomtatóját, amelyet még 2020 szeptemberében jelentette be Richard Barrow, az Epson Europe akkori senior termékmenedzsere.

“Az EPSON SureColor-SCV7000 minden tulajdonságát a felhasználóra gondolva terveztük meg. Egyedi Epson vonásokkal ruháztuk fel, hogy megkülönböztethető és kiemelkedő legyen a produkciós és ipari nyomtatási piacon. A robusztus és megfizethető  síkágyas UV-LED táblanyomtató gyors és minőségi nyomtatást tesz lehetővé. Az Epson számára nagy büszkeség, hogy az SC-V7000 modellel beléphet a síkágyas nyomtatók piacára.”

A bejelentést követően gőzerővel kezdtük el az információk begyűjtését mert tudtuk, hogy demo gépet fogunk telepíteni az LFP center bemutatótermébe. Az előkészületek egy teljesen új helyiség kialakítását igényelték, hiszen az SC-V7000-es méretei nem tették lehetővé akkori tárolókapacitásunk mellett annak befogadását. Az időzítés éppen kapóra jött mert így két legyet is üthettünk egy csapásra. Egyrészt kialakítottunk egy új bemutatótermet az új ipari nyomtatónak, másrészt ezzel együtt bővítettük raktárkapacitásunkat is.

Végül 2021 október 25.-én érkezett meg hozzánk az új táblanyomtató, mely dátum mérföldkőnek számít cégünk életében! Az abszolút újdonságnak számító SC-V7000-sel együtt immár teljesen lefedjük az ipari nyomtatási területet, miközben maga a kategória eddig sem  volt ismeretlen számunkra, hiszen számos megoldást kínálunk erre a speciális területre.

az epson surecolor sc-v uv-led táblanyomtató érkezése

A SureColor SC-V7000 nyomtató mérete komoly logisztikai felkészíültséget igényel!

 

BEVÁLT TECHNOLÓGIA

A japán gyártónak régmúltra visszanyúló tapasztalata van a fotóminőségű nyomtatók fejlesztésében, gyártásában. Az új uv-led táblanyomtató nyomtatási technológia bevezetésének folyamatában már megfelelő tudással rendelkezett az EPSON ahhoz, hogy az új ipari nyomtatás területen is biztosítani tudja a magas nyomtatási minsőég kritériumait.

 • A különleges alakzatban elrendezett 8 db EPSON Micro Piezo nyomtatófej nagy felbontású képeket és a változó cseppméret technológiának, valamint a lágy színeknek köszönhetően finom színátmeneteket biztosít.
 • Az alapfelszereltségű ionizáló segít kiküszöbölni és csökkenteni a nyomathordozó statikus feltöltődését annak érdekében, hogy a tintacseppek a megfelelő helyre kerüljenek. Ez biztosítja a magas nyomtatási minőség folyamatosságát.
 • Az újonnan kifejlesztett, 10 színkomponensből álló UltraChrome UV tintakészlet az alapszínek mellett lágy színeket, valamint direkt piros, továbbá fehér színt és lakk komponenst is tartalmaz. A tinta jobb nyomtatási minőséget, lenyűgöző eredményt biztosít! A nyomtató használhatóságát, hatékonyságát és termelékenységét tovább növeli, hogy az új tinták megfelelnek a legmagasabb minőségbiztosítási követelményeknek is!

 

MINŐSÉG ÉS TERMELÉKENYSÉG

Az új nyomtató közvetlenül nyomtat különböző, akár 80 mm vastagságú alapanyagokra is. A nyomtató a nyomathordozó vastagságának megfelelően automatikusan állítja be a nyomtatófej magasságát, az ütközésérzékelő pedig megakadályozza a fej sérülését. A fotóminőségnek is beváló nyomtatási minőség mellett akár 43 m2/órás nyomtatási sebességre is képes az EPSON SC-V7000.

A nyomtatható alapanyagok széles palettájára való közvetlen nyomtatást tesz lehetővé az új nyomtató. Ennek köszönhetően a felhasználók számára is tovább bővíthető nyomtatási szolgáltatásuk.

 • Habkarton
 • Fa
 • Fém, alumínium
 • Akril
 • Polikarbonát, PVC
 • Üveg
 • Habkarton
 • Hullámkarton…stb.

A telepítést követő több napos beüzemelés során nyomtatott első tesztek máris nagyon biztatóak voltak számunkra! Az EPSON Europe lengyel mérnökeinek segítségével nagyon értékes tudással lettünk gazdagabbak. A közös munka során számos kérdésünkre kaptunk választ és még több kérdést tettünk fel, hiszen a szélesformátumú nyomtatási területen szerzett tapasztalatunk azt mondatta velünk, hogy minden eshetőséget körbe kell járnunk.  A legapróbb részletekig átbeszéltünk mindent, így mostanra már biztosan mondhatjuk, hogy készen állunk a bemutatózára!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

epson sc-v7000 első uv-led nyomtató a helyén

Az első EPSON síkágyas UV-LED táblanyomtató a helyén.

 

Részletek és további információ az új UV-LED táblanyomtatóról:
 +36 1 452 0088
 +36 1 452 0089


További Hírek