KALA LAMINÁLÓGÉPEK A KÍNÁLATUNKBAN

a francia kala laminálógépek megérkeztek

2023. június 27. • Hírek

A francia gyártó bizalmat szavazott nekünk, mint magyarországi értékesítő partner!

A Kaláról

A francia Kala név az elmúlt 20 évben a nagy formátumú felületvédelmi technológiák jelentős szereplőjeként vált ismerté. A gyártó sikere abban rejlik, hogy a grafikai piacra összpontosít, de nyitott a termékeik ipari felhasználására is! Ennek eredményeként 2003 óta újabb és újabb ötletek, fejlesztések tárháza a francia központ. Ekkor indult a Kala története azzal, hogy átvették a működését az amerikai Fellowes Lamirel nagyformátumú laminálógép üzletágának. Az akkori kulcspozíciókban dolgozó három menedzser megragadta a termelés áthelyezésének lehetőségét, és megállapodást kötöttek a korábbi anyavállaltukkal a nagyformátumú nyomdai utómunka ágazat önálló indításáról.

Kala laminálógépek termékpalettája

Filozófia

A széles formátumú nyomtatási piac ismerete, a munkamódszerek megfigyelése és a nyomtatási technológiák hosszú távú igényeinek elemzése vezeti elsősorban a fejlesztések irányát. Ez a szemlélet innovatív megoldásokat kínál, amelyek valóban javítják a végfelhasználók termelékenységét és jövedelmezőségét.

Minőség

A legszigorúbb európai szabványok (CE, FCC, EMC, RoHS) előírásainak betartásával zajló gyártástechnológia mellett készülnek a Kala berendezései. Emellett a gyártó már a kezdettől fogva a lehető legkevesebb energiafogyasztású megoldásokra és a legalacsonyabb károsanyag kibocsátásra törekszik, amelyre a gyártásfolyamatokhoz szükséges alapanyagok helyi beszállítóinak kiválasztásával is törekszik.

 

Partnerség

Világos kereskedelmi és hosszú távú stratégiai partnerség jellemzi a Kala forgalmazókkal és beszállítóinkkal való együttműködést. Az LFP center és a Kala közötti közvetlen együttműködés az idei Fespa kiállításon indult amikor is meglátogattuk a gyártó kiállítói csapatát, ahol előzetes megállapodás született a partnerségünkről.

kala fespa 2023 kiállítói stand

Fotó: Kala Linkedin

Immár hivatalos magyarországi forgalmazóként az LFP center kínálatában is elérhetőek a Kala professzionális és sokoldalú eszközei, amelyek között a belépő szintű modellektől egészen a már automatikusan működtetthető, számos kényelmi funkcióval ellátott berendezések is megtalálhatóak.

Részletek és további információ:
 +36 1 452 0088
 +36 1 452 0089


További Hírek