Jogi nyilatkozat

Kérjük, hogy olvasd el figyelmesen az alábbi tájékoztatót, mielőtt böngésznéd weboldalunkat vagy érdeklődnél valamely termékkel kapcsolatban. Azzal, hogy beléptél a www.lfpcenter.com oldalra, elfogadod a Jogi nyilatkozatban és az Általános Szerződési Feltételekben leírt feltételeket.

Az üzemeltető adatai:
LFP center Kft.
Cégjegyzékszáma: 01-09-956789
Kibocsátó cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Adószáma: 23180969-2-41
Telephelye: 1139 Budapest, Rozsnyai utca 11.
Telefonon: +36 1 452 00 88
E-mail: [email protected]

A weboldalon szereplő logók, védjegyek Magyarországon jogi védelem alatt állnak. Ezek használata a weboldal üzemeltetőjének előzetes írásos beleegyezése nélkül szigorúan tilos.

A www.lfpcenter.com weboldalon megjelent hírek, cikkek tovább közléséhez a weboldal üzemeltetője hozzájárul, de ez a tovább közlés csakis a forrás pontos megjelölésével történhet.

Az LFP center Kft. tevékenysége során minden rendelkezésére álló eszközzel védi látogatói és ügyfelei személyiségi jogait, betartja a Polgári Törvénykönyvben és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben rögzített előírásokat. Adataidat tehát bizalmasan kezeljük, és ami nagyon fontos, harmadik fél számára nem adjuk ki.

Azzal, hogy feliratkozol email értesítőnkre és személyes adatokat adsz meg, hozzájárulsz, hogy az LFP center Kft. azokat a törvényi előírásoknak megfelelően nyilvántartsa és kezelje, nyomtatott vagy elektronikus formában tájékoztató leveleket küldjön. A megadott adatok adatbázisunkból való törlését bármikor kérheted az [email protected] email címen, elektronikus értesítőnkről pedig bármikor leiratkozhatsz.

Adataid kezelője:
LFP center Kft., 1139 Budapest, Rozsnyai utca 11.

Termékleírások, árak, méretek pontossága:
A www.lfpcenter.com weboldalon szereplő termékekről az üzemeltető igyekszik a lehető legpontosabb tájékoztatást adni. Ennek ellenére előfordulhatnak eltérések a valóságtól, az esetleges elírások következtében. Az LFP center Kft. ezért fenntartja a szöveghibák előzetes figyelmeztetés nélküli javításának jogát az árra vonatkozóan is.

A jelen nyilatkozatban nem rendezett kérdésekben a hatályos jogszabályi előírásokban foglalt rendelkezések az irányadók.