Szerviz, támogatás igénylő

Amennyiben szeretnéd igénybe venni szolgáltatásunkat, kérünk töltsd ki igénybejelentő űrlapunkat az adataidra, valamint az igénybe venni kívánt szolgáltatás típusára vonatkozóan.

Az űrlapon megadott információk alapján tudjuk meghatározni a megoldáshoz szükséges eszközök, alkatrészek mennyiségét, valamint a beérkezett adatok alapján tudjuk kapacitásunkat az igényeidhez igazítani.

Kérünk, hogy minden mezőt pontosan tölts ki, amelyben segítségedre lehetnek az előre kitöltött minta mezők.

Kérünk, hogy a “Javítás helyszínének” azt a címet add meg, ahol a meghíbásodott eszközt üzemelteted!

Egyszerre több eszköz és szoftver megadására is lehetőséged van az
“Új hozzáadása” gomb segítségével.

A szolgáltatás igénylésedről emailben értesítünk, amelyben az általad megadott információk összegzése mellett a bejelentés munkaszámát is megtalálod majd!

Bejeletnésedet a kitöltött mezők alapján tudjuk feldolgozni, ezért kérünk, hogy mindegyiket pontosan töltsd ki! Hiányos, vagy valótlan adatok megadása esetén nem tudjuk biztosítani a garanciális feltételeket.

A  bejelentést követően 1 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot!

tintapatron csere

 

Távoli segítség

Saját TeamViewer kliens segtségével távoli segítségnyújtással is támogatunk, elsősorban szoftveres hibajelenségek megoldásában.
Kattints ide a távoli segítségnyújtáshoz szükséges szoftver letöltéséhez.

Kapacitás támogatás

Hosszabb ideig tartó szervizelés vagy karbantartás idején történő leálláskor vedd igénybe Kapacitás támogatásunkat, hogy ne kelljen lemondanod egyetlen megbízásról sem.

Használt EPSON tinta átvétel

Az EPSON globális környezet fenntarthatósági felelőségvállalásához csatlakozva az RA Trade Kft.-vel közösen, használt EPSON tinta gyűjtő szolgáltatást indítunk! A szolgáltatás keretén belül igényelhető használt tinta gyűjtő-kanna igénylésével kapcsolatos tájékoztatás az alábbi linken érhető el!

Szolgáltatás típusa*

Bejelentő adatai

Javítási helyszín

Számlázási adatok

Eszközök

Szoftver

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szeretnéd igénybe venni szolgáltatásunkat?
Lépj velünk kapcsolatba vagy hívd fel szakértőnket!

Kapcsolat

Kérdezz szakértőnktől!