Gyanta alapú RESIN nyomtató AKCIÓ

akciós epson resin nyomtatók

2022. november 10. • Akciók

VÁLTS KIVÉTELES TELJESÍTMÉNYRE

Használd ki a gyanta alapú tintában rejlő lehetőségeket!

Kivételes teljesítményre számíthatsz az EPSON nagy formátumú gyanta alapú tintát használó nyomtatóitól. A karcálló, szagtalan, vízbázisú tintákkal dolgozó nyomtatók év végéig 2 év garanciával* és egy plusz nyomtatófejjel érhetők el!

Az EPSON saját gyártású, 6 színkomponensű új tintái színkonzisztens, gyorsan száradó és karcálló nyomatokat biztosítanak a nyomathordozók széles választékán. A GreenGuard Gold minősítésű, szagmentes, vízbázisú tintáknak köszönhetően a nyomtatott anyagok belsőépítészeti célokra is felhasználhatók, akár olyan érzékeny környezetben is, mint például az egészségügyi intézmények, iskolák, óvodák, szállodai szobák. Ugyanakkor karcállóságának köszönhetően kültéri alkalmazások során is tartós.

SureColor SC-R5010
Kedvezményes ár, 2 ÉV garanciával* és egy nyomtatófejjel

Az akciós ajánlat tartalmazza az EPSON SC-R5010 nyomtatót AD-ATC rendszerrel, *1 év kereskedelmi garanciát, valamint további 1 év self-repair garanciát, továbbá plusz egy (1 db) nyomtatófejet!

AKCIÓS ÁR: 18.990 EURO+ÁFA

srecolor sc-r resin nyomtató

EPSON SC-R5010 Resin nyomtató

SureColor SC-R5010L
Kedvezményes ár, 2 ÉV garanciával* és egy nyomtatófejjel

Az akciós ajánlat tartalmazza az EPSON SC-R5010L nyomtatót AD-ATC rendszerrel, *1 év kereskedelmi garanciát, valamint további 1 év self-repair garanciát, továbbá plusz egy (1 db) nyomtatófejet!

AKCIÓS ÁR: 19.990 EURO+ÁFA

epson surecolor-sc-r nyomtató

EPSON SC-R5010L nagy tinta kapacitású Resin nyomtató

FONTOS TUDNIVALÓK!

Az ajánlat kizárólag végfelhasználók részére szól! Az akció időtartama 2022.12.20.-ig érvényes! Az akció más EPSON akcióval nem vonható össze! Az 1 év kereskedelmi garancián túl a további 1 év garancia feltétele az EPSON PORT felületén történő +1 év self repair opcionális garancia regisztrációja. A feltüntetett árak nettó árak és nem tartalmazzák a mindenkori Áfa mértékét. Az árak nem tartalmazzák a nyomtató helyszínre szállításának és beüzemelésének költségeit.

A feltüntetett információk nem minősülnek ajánlatnak!
Az oldalon közölt adatok módosításának a jogát fenntartjuk!

Részletek és további információ:
 +36 1 452 0088
 +36 1 452 0089


További Akciók