FREDRIX ÁREMELKEDÉS

FREDRIX NYOMTATHATÓ VÁSZNAK LOGÓJA

2022. június 14. • Hírek

A digitálisan nyomtatható vásznak termékportfóliójában áremelés, július 1.-től.

Az amerikai Fredrix digiálisan nyomtatható festővászanira azért esett a választásunk, mert ezek a termékek tökéletesen illeszkednek abba célkitűzésünkbe, miszerint olyan gyártók termékeit forgalmazzuk, akik a saját területükön piacvezetők, vagy kiemlkedő minőségű termékekkel szolgáltatásokkal vannak jelen a piacon. A magas minőség számunkra mindenek előtti, ezzel is biztosítani szeretnénk ügyfeleink számára azt, hogy folyamatos és konsziztens termelés mindig fenntartható legyen számukra. Ezt a célkitűzésünket segítette eddig az is, hogy amerikai parnterünk az általunk fEzt a célkitűzésünket segítette az is, hogy amerikai parnterünk az általunk forgalmazott eco-solvent, latex valamint vízbázisú vásznainak eddig nem emelte fel az árát.

Erről a törekvésünkről továbbra sem mondunk le, azonban a gyártó jelzése alapján július 1.-től 19%-os áremelkedéssel kell számolni a következő termékek esetén:

FREDRIX – ARTISAN

370 g/m2 súlyú, 457 micron vastag közepesen struktúrált félfényes felületű digitálisan nyomtatható eco-solvent és latex festővászon.

FREDRIX – RITMO

350 g/m2 súlyú, 390 micron vastag enyhén struktúrált fél-matt felületű digitálisan nyomtatható  eco-solvent festővászon.

FREDRIX – METALLIC PEARLESCENT és GOLD

430 g/m2 súlyú fényes metalizált gyöngyházfényű, pamut és poliészter vegyes szövésű közepesen struktúrált eco-solvent vásznak.

FREDRIX – VIVID

350 g/m2 súlyú, 419 micron vastag rendkívül finoman struktúrált matt felületű digitálisan nyomtatható vízbázisú festővászon.

A FREDRIX termékek új áraival kapcsolatos részletek és további információk:
 +36 1 452 0088
 +36 1 452 0089


További Hírek