ÉV VÉGI ÖSSZEFOGLALÓ

lfp center karácsonyi bejegyzésének borítóképe

2021. december 21. • Hírek

Köszönjük, hogy idén is mellettünk voltál!

Lassan mindannyian elkezdünk készülődni az ünnepi időszakra és vele együtt az idei esztendő végére. Vegyes érzelmekkel tekintünk vissza erre az évre, hiszen fennállásunk tizedik évfordulójára tele várakozásokkal készültünk, ugyanakkor soha nem várt kihívások elé is állított minket az idei év. A világméreteket öltő járványhelyzet márciusi hulláma tragikusan érintett bennünket, azonban nagyon sokat segített nekünk a talpra állásban az, hogy láthattuk, a bajban is milyen sokan vagytok mellettünk. Köszönjük!

A megrázkódtatásból felocsúdva fokozatosan tértünk vissza, hiszen tudtuk, hogy rengeteg feladat vár ránk idén! Hosszú előkészületek után elindítottuk új weboldalunkat, amely még több tartalommal és új funkcióval bővült valamint már mobileszközökről is kényelmesen elérhető, így bárhol bármikor megtalálhatod a számodra fontos információkat. Továbbfejlesztettük a weboldalunkról elérhető online bejelentőnket, amelynek segítségével nem csupán szervizeléssel kapcsolatos igényeidet juttathatod el hozzánk hanem gyorsan és kényelmesen, kérhetsz technikai támogatást, oktatást, karbantartást, vagy akár távoli segítségnyújtást is. Bevezettük új kapacitás támogatás szolgáltatásunkat is, amelynek keretében bemutatótermi gépeink kapacitását bocsájtjuk ügyfeleink rendelkezésére az esetleges hosszabb ideig tartó leállásokkal járó szervizelések során. Ez jó lehetőséget biztosít arra is, hogy olyan kiegészítő nyomtatási szolgáltatást is kínálhassanak ügyfeleink, amelyek még nem találhatóak meg saját porfóliójukban.

A jubileumi évfordulónk kapcsán szerettünk volna a lehetőségeinkhez képest minél több meglepetéssel, újdonsággal is készülni számotokra. Ezek sorában talán elsők között számolhattunk be arról, hogy elérhetővé váltak nálunk a világrekordernek is számító ILFOJET alapanyagok. Az eco-solvent nyomtatáshoz alkalmazható kiváló minőségű alapanyagok között plakát és fotópapírokat is megtalálhattok kínálatunkban.

Nyár elején ért bennünket a következő jó hír, amely kapcsán már arról számolhattunk be nektek, hogy az EPSON első Resin, vagyis gyanta alapú nyomtatási technológiát alkalmazó szélesformátumú nyomtatója elnyerte a rangos német ipari formatervezési díjat, az IF DESIGN AWARD-on. A díjazás során kiemelték a nyomtató azon tulajdonságait, amelyekkel a gyártó csökkenteni kívánta a környezeti terhelést, növelni a termelékenységet és javítani a munkafolyamatokat az üzemeltetők számára. Az első Magyarországon üzembe helyezett nyomtató, ügyfelünk teljes megelégedésére már javában termel, ami kifejezetten boldoggá tesz bennünket!

Az ősz már az EPSON-nal és az S.P.S. Printing Solution-nal közös rendezvényünk megszervezésével telt, ahol élőben is megtekínthetők voltak az új nyomtatók, illetve a táblanyomtatónk esetén az első mintadarabok. A fogadtatás nagyon jónak bizonyult, az érdeklődések fokozatosan érkeznek hozzánk, ami rendkívül bizakodóvá tesz bennünket.

Szinte ezzel egyidőben jelentettük be, hogy ősszel érkezett hozzánk az EPSON első síkágyas UV-LED táblanyomtatója a SureColor SC-V7000, amellyel immár teljeskörűen lefedjük az ipari nyomtatási szegmensbe tartozó nyomtatók kínálatát. Az új nyomtató nem csupán fotóminőségben tud nyomtatni, hanem szükség szerint akár 43m2/óra nyomtatási sebeséggel is képes termelni.

Újabb szolgáltatást vezettünk be ügyfeleink számára. A használt EPSON tinták visszagyűjtésével, eco-solvent és resin nyomtatási technológiákat alkalmazó nyomtatókból visszamaradt használt tinták összegyűjtéséhez biztosítunk ügyfeleink számára gyűjtő-kannát, amit térítés mentesen adhatnak le az arra jogosult hivatalos gyűjtő helyen. Ezzel is szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy ügyfeleink szabályosan, de főleg biztonságosan adhassák le a visszamaradt használt tintát, így is hozzájárulva a technológiából fakadó környezeti terhelés csökkentéséhez.

Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal mindig is törekedtünk arra, segítsük ügyfeleink mindennapi munkáját és ezzel is hozzájáruljunk üzleti céljaik eléréséhez. Ezt a szemléletet követjük jövőre is és már most készülünk új termékekkel!

Hálásak vagyunk minden kedves ügyfelünknek és partnerünknek az egész éves együttműködésért! Az LFP center teljes csapatának a nevében kívánok Áldott Ünnepeket, sikerekben gazdagi új Esztendőt, de mindenekelőtt jó egészséget!

Osztrenkovits István
ügyvezető igazgató 

Karácsonyi videónk indításához kattints a lejátszás gombra >


További Hírek