EPSON UV-LED NYOMTATÓ

epson surecolor sc-v7000 uv led nyomtató

2021. április 09. • Hírek

Ipari nyomtatás fotóminőségben

Megjelent a SureColor SC-V7000, az EPSON első ipari, síkágyas UV-LED nyomtatója, amely azon nyomtatási szolgáltatók számára készült, akik bővíteni szeretnék a termékválasztékukat és fokozni a hatékonyságot, miközben folyamatosan a kiváló nyomtatási minőségre törekednek!

A japán gyártónak régmúltra visszanyúló tapasztalata van a fotóminőségű nyomtatók fejlesztésében, gyártásában, így az új UV-LED nyomtatási technológia bevezetésének folyamatában már megfelelő tudással rendelkezett az EPSON ahhoz, hogy az új nyomtatási területen is biztosítani tudja a magas nyomtatási minőség kritériumait.

 

Egyedi EPSON megjelenés

Richard Barrow, az EPSON Europe senior termékmenedzsere szerint a SureColor SC-V7000 minden tulajdonságát a felhasználóra gondolva tervezték meg. Az új nyomtatót is egyedi “EPSON vonásokkal ruházták fel”, hogy megkülönböztethető és kiemelkedő legyen a produkciós nyomtatási piacon. A robusztus és megfizethető síkágyas UV-LED nyomtató gyors és kiemelkedő minőségi nyomtatást tesz lehetővé sokféle alapanyagon. Az EPSON számára nagy büszkeség, hogy az SC-V7000 modellel beléphet a síkágyas nyomtatók piacára.

epson sc-v7000 uv led nyomtató nézetei

Az EPSON SureColor SC-V7000 síkágyas ipari UV-LED nyomtatója.

Az új UV-LED nyomtató cián, magenta, sárga, fekete, világos cián, világos magenta, szürke, vörös fehér 1000 ml tintakapacitású színkészlet mellett lakk komponenst is tartalmaz. Az 1370 kg tömegű nyomtató 4635 mm széles, 2768 mm mély és 1730 mm magasságú befoglaló mérettel rendelkezik. A 4 vákumzónás, 2500×1250 mm-es maximális nyomtatási területű asztalra, maximálisan 80 mm magas és 50 kg tömegű nyomtatható alapanyagot helyezhetünk.

 

Fotóminőségű ipari nyomtatás

A különleges alakzatban elrendezett 8 db EPSON Micro Piezo nyomtatófej nagy felbontású képeket és a változó cseppméret technológiának, valamint a lágy színeknek köszönhetően finom színátmeneteket biztosít. Az alapfelszereltségű ionizáló segít kiküszöbölni és csökkenteni a nyomathordozó statikus feltöltődését annak érdekében, hogy a tintacseppek a megfelelő helyre kerüljenek. Ez biztosítja a magas nyomtatási minőség folyamatosságát.

Az újonnan kifejlesztett, 10 színkomponensből álló UltraChrome UV tintakészlet az alapszínek mellett lágy színeket, valamint direkt piros, továbbá fehér színt és lakk komponenst is tartalmaz.  A tinta jobb nyomtatási minőséget, lenyűgöző eredményt biztosít! A nyomtató használhatóságát, hatékonyságát és termelékenységét tovább növeli, hogy az új tinták megfelelnek a legmagasabb minőségbiztosítási követelményeknek is!

Nyomtatható alapanyagok

  • Habkarton
  • Fa
  • Fém, alumínium
  • Akril
  • Polikarbonát, PVC
  • Üveg
  • Hullámkarton…stb.

Részletek és további információ
 +36 1 452 0088
 +36 1 452 0089


További Hírek