ColorWorks GARANCIAKITERJESZTÉS PROMÓCIÓ

colorworks címkenyomtatók 3 év garanciával

2022. október 25. • Akciók

Az EPSON címkenyomtatói 3 ÉV garanciával az év végéig!*

Vásárolj promóciós Epson címkenyomtatót 2022. 12. 13.-ig, és igényelj az Epson egy (1) éves kereskedelmi garanciáján felül plusz két éves garancia kiterjesztést.

 

epson colorworks nyomtatók 3 év garanciával

Epson ColorWorks nyomtatók 3 év garanciakiterjesztéssel

Az ajánlat csak a promóciós termékek www.epson.hu/garancia weboldalán a vásárlástól számított harminc (30) naptári napon belül, de nem később mint 2023. 01. 13.- ig történő regisztrációja esetén érvényes. Fontos tehát, hogy a megvásárolt címkenyomtatót regisztráld a megadott oldalon azért, hogy a teljes 3 ÉV garanciakiterjesztést igényelhesd.

A vásárlást követően, a regisztráció során töltsd ki a garancia weboldalon elérhető űrlapot, és küldd be a vásárlást igazoló bizonylattal (számla vagy nyugta másolatával) együtt. A vásárlási bizonylaton tisztán és olvashatóan a következő adatoknak kell szerepelniük:

  • a vásárlás dátuma,
  • a promóciós termék megnevezése és
  • a viszonteladó neve.

Az igénylőlapnak a vásárlás napjától számított 30 napon belül, de legkésőbb 2023.01.13. éjfélig be kell érkeznie.

A promócióban részt vevő címkenyomtatók listája:

Az Epson ColorWorks címkenyomtatóit sokoldalúan, teljes egészében a saját igényeidre szabható módon illesztheted gyártási kapacitásodba. A legkülönfélkébb iparági területeken is alkalmazhatod kistermelői vagy nagyipari termelési környezetben egyaránt.

epson címkenyomtató alkalmazási területei

FONTOS TUDNIVALÓK

Az ajánlat kizárólag végfelhasználók részére szól! A promóció 2022 december 13.-ig tart! Az akció más EPSON akcióval nem vonható össze!
A promóció regisztrálása során meg kell adnod a személyes adataidat, amelyek szükségesek az Epson számára a promóció adminisztrálásához. A promócióban a személyes adatok használata mellett az Epson kérheti hozzájárulásodat az Epson számára marketing anyagok, kérdőívek küldésére, például Epson termékekről, valamint hírlevelek és/vagy hirdetések küldésére az Epsontól. Ez azonban nem kötelező.
Az oldalon közölt adatok módosításának a jogát fenntartjuk!

 

Részletek és további információ
 +36 1 452 0088
 +36 1 452 0089


További Akciók