10 ÉVESEK LETTÜNK!

2021. február 08. • Hírek

Komplex szolgáltatások és folyamatos fejlődés!

Minden cég, működésében mérföldkőnek számít a 10 éves fennállás, így számukra az idén bekövetkező évforduló kiemelkedő fontosságú!

Amikor az LFP center Kft. a jelenlegi formájában és felállásában megkezdte működését, még mi magunk sem gondoltuk, hogy 10 év eltelével itt fogunk tartani. Már a kezdetek alkalmával olyan piacvezető gyártók szavaztak bizalmat számunkra, akiknek termékei csúcsminőséget képviselnek a digitális nyomtatás területén. Ez a tendencia az évek során tovább folytatódott, amelynek köszönhetően mára magyarországi forgalmazó partnerei lehetünk a dekorációs piac, az ipari nyomtatási technológiák valamint a magas minőségű fotónyomtatás területén kiemelkedő gyártóknak.  Mindeközben az LFP-re jellemző családias hangulat mit sem változott!

Családias hangulatú megbeszélés az LFP centernél.

Elköteleztük magunkat a magas színvonal és a fejlesztések mellett! Folyamatosan bővítettük alapanyag választékunkat, így a szélesformátumú nyomtatás területén jól ismert márkák váltak elérhetővé raktárkészletünkről. A megnövekedett termékkínálat új kihívások elé állított bennünket. A Pentneházy utcában induló irodánkból, a megalapításunkat követően 5 évvel,  2016-ban új helyre költözünk! Az újabb és újabb gépek, kellékanyagok és bővülő szolgáltatásaink számára a Rozsnyay utcában találtuk meg a jelenlegi helyünket.

Az elmúlt években igyekeztünk minél több információt megosztani ügyfeleinkkel. Ezen az úton szeretnénk továbbhaladni, továbbfejlődni. Tervezzük, hogy még több hasznos és izgalmas tartalommal jelentkezünk, valamint tovább bővítjük, fejlesztjük kommunikációs csatornáikat is.

Ezen az úton haladva formálódunk mi magunk is, amely külsőségekben is jelentkezik majd. Megújult weboldalunk mellett új és jól beazonosítható stílús jegyekkel találkozhattok majd a közeljövőben.

Végül, de nem utolsó sorban az évforduló alkalmával további újdonságokkal is készülünk! 

Mindezeket február elején azzal a bejelentéssel indítottuk, hogy megérkezett hozzánk az EPSON első gyantaalapú szélesformátumú nyomtatója! Az új gép érkezése különös alkalom volt, számunkra is, amelyen az EPSON Magyarország is képviseltette magát. A telepítést, beüzemelést követően következett a technikus és szervizes kollégák számára az összeismerkedés bemutatótermünk új lakójával. Amint a körülmények lehetővé teszik a biztonságos bemutatók megtartását, előzetes egyeztetést követően elindítjuk a személyes bemutatótermi   is az érdeklődők számára.

Hamarosan bemutatjuk a már elérhető Kapacitás támogatás szolgáltatásunkat is, amelyet hosszabb szervizelési munkák miatt történő leállások alkalmával vehetnek tőlünk igénybe ügyfeleink.

Tovább fejlesztettük hibabejelentő és támogatás igénylő szolgáltatásunkat, amelyek igénylése immár teljesen automatizált formában online módon lehetséges.

Célunk, hogy működésünk hatékonyságát tovább növeljük annak érdekében, hogy meglévő és új ügyfeleink számára minőségi szolgáltatást és megbízható termékeket kínáljunk!

Az LFP center teljes csapatának a nevében köszönjük ügyfeleinknek és partnereinknek, hogy minket választottak és kitartottak mellettünk az első 10 évünkben! 


További Hírek